OraNoua.ro
Publicat în 28 februarie 2012, 20:43 / 272 elite & idei

Dan Șova, noul purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat

Dan Șova, noul purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat

Deputatul Dan Şova este de luni purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, a anunţat preşedintele partidului, Victor Ponta, copreşedinte al USL, citat de Agerpres.

Decizia a fost luată în cadrul reuniunii Biroului Permanent Naţional al PSD.

Pe 29 noiembrie 2011 deputatul Radu Moldovan a renunţat la funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, pentru a-şi putea pregăti candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Anunţul a fost făcut la reuniunea aleşilor locali USL din judeţul Bistriţa-Năsăud, în prezenţa liderilor USL de la nivel naţional Victor Ponta (PSD) şi Crin Antonescu (PNL) şi preşedintelui PC Daniel Constantin.

Radu Moldovan, care este şi preşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud, şi-a declarat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, condus în prezent de democrat-liberalul Liviu Rusu şi spune că a luat această decizie bazându-se pe sprijinul celor 40 de primari pe care îi are USL în judeţ, din totalul de 62.

Liderul judeţean al PSD a afirmat că renunţă la funcţia de purtător de cuvânt pentru a fi prezent cât mai mult în judeţ. AGERPRES

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe