Matei Bogdan
Publicat în 23 noiembrie 2022, 11:20 / 35 elite & idei

Daniel Ciungu: PNL Sector 1 este cel mai activ partid din sector

Daniel Ciungu: PNL Sector 1 este cel mai activ partid din sector

Au trecut deja doi ani de zile de când am fost aleși consilieri locali. PNL Sector 1 este cel mai activ partid din sector. De departe. Atât online, în presă, la TV cât și pe stradă. Suntem azi principalul partid de opoziție din Sectorul 1.

Noi ne-am axat pe proiecte pentru școli, spitale, businessurile mici, spații verzi, digitalizare, biciclit și parcări. Găsiți în primul comentariu linkul către raportul nostru pentru primii doi ani de mandat. Acolo vedeți și de câte zile ne este blocat dreptul constituțional de a propune proiecte de hotărâre Consiliului Local.

Proiectele noastre rămân blocate abuziv de către primar. O serie de proiecte și alocări bugetare am reușit să implementăm, dar majoritatea încă zac ”strategic” în sertarul primarului Armand. Motiv pentru care am acționat-o în instanță pentru obligația de a face, de câteva luni deja.

#parteneriatpentrucomunitate#PNL#Sector1#consilierlocal

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

PoliticCristian Bușoi: Felicitări Ambasadei României în Belgia

EconomieDan Mircea Cipariu: Povestea PNRR trebuie privită din perspectiva următoarelor provocări

ExternCristian Unteanu: Ajutorul pentru Ucraina pe timp de război – ce țări ajută? Cum? La ce nivel? Cu ce?

SocialOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

EvenimenteMihai Manole: Suntem onorați să primim premiul pentru „Public Transportation Partner 2021 – 2022 in Romania”, în cadrul Vertiv Roadshow 2022 – Bucharest

CulturaFlaviu Predescu: Condeie române în Italia. Invitată scriitoarea Camelia Morda Baciu

EditorialAlexandru Grumaz: O pace imposibilă!Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe