OraNoua.ro
Publicat în 19 octombrie 2016, 12:44 / 197 elite & idei

Daniel Constantin: Colegii mei au avut discuții cu un grup de tineri din M10 care s-au dezis de Macovei

Daniel Constantin: Colegii mei au avut discuții cu un grup de tineri din M10 care s-au dezis de Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei nu poate fi nici măcar un partener de discuție pentru ALDE, a declarat, joi, pentru AGERPRES, copreședintele Alianței Liberalilor și Democraților Daniel Constantin.

Constantin a precizat că reprezentanți ai ALDE au avut discuții cu un grup de tineri din M10, care s-au ‘dezis’ de Monica Macovei, în vederea încheierii unui protocol privind susținerea candidaților Alianței Liberalilor și Democraților.

„Doamna Monica Macovei nu poate fi nici pentru mine și nici pentru ALDE nici măcar un partener de discuție. Au fost câteva discuții pe care le-au avut colegii mei cu un grup de tineri din M10 care s-au dezis de doamna Macovei și care, se pare, sunt reprezentanții legali ai partidului și vor să treacă, fie cu tot partidul, fie individual la ALDE. Acestea au fost discuțiile pe care le-am avut, atât și nimic mai mult. S-a discutat despre posibilitatea de a încheia un protocol privind susținerea candidaților ALDE și, după aceea, eventuala absorbție”, a spus Constantin.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe