OraNoua.ro
Publicat în 25 noiembrie 2015, 19:13 / 203 elite & idei

Daniel Constantin: Toți secretarii de stat ai ALDE au demisonat

Daniel Constantin: Toți secretarii de stat ai ALDE au demisonat

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a anunțat luni că toți secretarii de stat ai partidului din guvernarea precedentă au demisionat.

„Așa cum spuneam săptămâna trecută, și pentru a întări statutul de singur partid de Opoziție care funcționează cu un grup consistent în Parlament — ALDE, toți secretarii de stat din guvernarea precedentă și-au prezentat demisiile. Au mai fost două sau trei cazuri de colegi care au rămas pentru că au fost solicitați de miniștri să rămână, fiind singurii care cunoșteau cum să meargă lucrurile mai departe. Își vor prezenta și aceștia demisia, dacă nu au făcut-o deja. Urmează ca premierul Cioloș să semneze și să publice aceste demisii, aceste decizii”, a declarat Constantin, într-o conferință de presă.

El a precizat că foștii secretari de stat ai ALDE ocupă funcții de conducere în departamentele partidului și vor monitoriza programul actual de guvernare.

„În felul acesta, cred că nu facem altceva decât să întărim departamentele care funcționau în cadrul partidului. Toți colegii ocupă funcții de conducere și în perioada următoare vom monitoriza atent programul de guvernare. Așteptăm să vedem care sunt completările pe care le va aduce Guvernul până pe data de 15 decembrie, astfel încât să încercăm să ne asigurăm că măsurile pe care le-am luat în guvernarea precedentă și care sunt absolut necesare pentru mediul de afaceri se vor menține. Vom atrage atenția de fiecare dată când se va face o greșeală și când o măsură care nu este în interesul politicii pe care noi o promovăm se încearcă a fi promovată”, a adăugat Constantin.

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

PoliticOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

EconomieDaniela Şerban: Cum va merge bursa

ExternAndreea Paul: Industria 6.0. O lecție de viziune finlandeză

SocialSorin Cîmpeanu, ales preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei

EvenimenteAntonia Colibășanu, la lansarea volumului ‘Pandemia si Economia – Ce urmează?’ de acad. D. Daianu

CulturaMireille Rădoi: Începe Festivalul Strada de C`Arte, în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice

EditorialRadu Craciun: Teoria absurduluiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe