Adriana
Publicat în 7 decembrie 2016, 21:42 / 105 elite & idei

De la post-truth era la democrația directă, prin blockchain cu Marius Stoian, coordonator „100 de fețe ale inovației”

De la post-truth era la democrația directă, prin blockchain cu Marius Stoian, coordonator „100 de fețe ale inovației”
+ Observator

Volumul „100 de fețe ale inovației” a fost prezentat în Târgu Mureș, în 29 noiembrie, în cadrul unui eveniment-dezbatere, care a adunat alaturi de invitatii speciali-Marius Stoian, coodonator al volumului, Dan Dungaciu si Dumitru Prunariu, oameni de afaceri, politicieni si oameni de cultura marcanti pentru comunitatea mureseana.

„Volumul „100 de fețe ale inovației” este parte dintr-un proiect mai amplu care se desfasoara sub egida Club Romania-un spatiu de discutii. Nu este o organizatie, este un spatiu de discutii in care se intalnesc personalitati din toate zone si toate orientarile, si ideologice, dar si profesionale, de la nivel academic in sus. (…).
Integral pe
http://www.zi-de-zi.ro/2016/12/05/de-la-post-truth-era-la-democratia-directa-prin-blockchain-cu-marius-stoian-coordonator-100-de-fete-ale-inovatiei/

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe