Bogdan Daradan
Publicat în 28 ianuarie 2013, 10:38 / 383 elite & idei

Dorin Chirtoacă: Este absurd să ceri drumuri reparate în luna ianuarie

Dorin Chirtoacă: Este absurd să ceri drumuri reparate în luna ianuarie

„Este absurd să ceri drumuri reparate în luna ianuarie”. Acest comentariu aparține primarului general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, și a fost făcut în contextul în care un grup de tineri, nemulțumiți de starea deplorabilă a drumurilor din Capitală, intenționau să desfășoare sâmbăta un mic protest în fața Primăriei, transmite UNIMEDIA.

„La noi ce, s-au schimbat anotimpurile deja? Sau ei nu-și dau seama că drumurile au câte 40-50 de ani. Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt împlinește 40 de ani de când nu a fost renovat. Infrastructura demult trebuia schimbată. Cel puțin de două ori din ’89 încoace”, a adăugat edilul Capitalei.

Menționăm că, acum o săptămână, Dorin Chirtoacă, a mustrat responsabilii de gestionarea și reparația drumurilor din cadrul Primăriei Chișinău. Atunci primarul s-a arătat nemulțumit că străzile arată ca după bombardament, iar lucrările de plombare întârzie. Funcționarii l-au informat că nu au asfalt rece îndeajuns și că vor putea făce rost de materiale necesare doar către luna februarie. „Șoferii deja ne înjură de o săptămână, două. Gropi sunt, Slavă Domnului! Nici eu nu mă așteptam să fie atâtea gropi.Trebuia să fie pregătit cel puțin volumul de anul trecut.(…) Constat anumite disfuncționalități pentru aprovizionarea cu material pentru a se putea interveni în perioada rece a anului cu plombări. Eu înțeleg că nimeni nu s-a așteptat ca în mijlocul lui ianuarie să fie afară ca în luna martie. Dacă sunt +6 grade, poate să intervenim cu asfalt cald?”, spunea acum 7 zile Chirtoacă.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe