Bogdan Daradan
Publicat în 29 august 2012, 10:11 / 241 elite & idei

Dorin Purice, noul șef al Poliției de Frontieră din Republica Moldova

Dorin Purice, noul șef al Poliției de Frontieră din Republica Moldova

Potrivit publicatiei unimedia.md, Dorin Purice a fost numit recent în funcția de șef al Poliției de Frontieră din Republica Moldova. Candidatura acestuia a fost propusă de ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, și a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri.

Dorin Purice, în vârstă de 42 de ani, a activat anterior în cadrul departamentului Vamal, a fost șef al Direcţiei analiza riscurilor şi audit post-vămuire.

„Cunoașteți bine sarcinile. Este necesar de o abordare nouă. Nu doar așteptările, dar și cerințele sunt foarte mari. Vă dorim succes, iar experiența pe care o aveți să o transpuneți în rezultate”, a declarat prim-ministrul Vlad Filat.

UNIMEDIA amintește că începând cu 1 iulie 2012, Serviciul Grăniceri a fost transformat în Poliţia de Frontieră, care este subordonată Ministerului Afacerilor Interne.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe