Bogdan Daradan
Publicat în 4 octombrie 2012, 10:12 / 205 elite & idei

Dorin Recean, ministrul de interne, în topul celor mai influenti politicieni din Republica Moldova

Dorin Recean, ministrul de interne, în topul celor mai influenti politicieni din Republica Moldova

Liderul PCRM, Vladimir Voronin a fost întrecut la popularitate de ministrul de Interne, Dorin Recean. Cel puţin aşa arată rezultatele unui top realizat de Centrul de cercetări „Politicon”.

Pe primul loc în topul celor mai influenţi politicieni ai lunii septembrie este premierul Vlad Filat. Acesta este urmat de primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. Pe locul trei s-a situat ministrul de Externe, Iurie Leancă.

Următorul în top este liderul PL, Mihai Ghimpu.

Preşedintele ţării, Nicolae Timofti, a coborât două poziţii în top şi se clasează pe locul cinci. El este urmat de preşedintele Parlamentului,Marian Lupu, care ocupă locul şase.

Pe ultimele două poziţii în top zece se află vicepreşedintele Legislativului, Vladimir Plahotniuc, şi viceministrul pentru Reintegrare, Eugen Carpov.

Topul celor mai influenţi politicieni a fost realizat de 32 de experţi.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe