Bogdan Daradan
Publicat în 4 octombrie 2012, 10:12 / 246 elite & idei

Dorin Recean, ministrul de interne, în topul celor mai influenti politicieni din Republica Moldova

Dorin Recean, ministrul de interne, în topul celor mai influenti politicieni din Republica Moldova

Liderul PCRM, Vladimir Voronin a fost întrecut la popularitate de ministrul de Interne, Dorin Recean. Cel puţin aşa arată rezultatele unui top realizat de Centrul de cercetări „Politicon”.

Pe primul loc în topul celor mai influenţi politicieni ai lunii septembrie este premierul Vlad Filat. Acesta este urmat de primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. Pe locul trei s-a situat ministrul de Externe, Iurie Leancă.

Următorul în top este liderul PL, Mihai Ghimpu.

Preşedintele ţării, Nicolae Timofti, a coborât două poziţii în top şi se clasează pe locul cinci. El este urmat de preşedintele Parlamentului,Marian Lupu, care ocupă locul şase.

Pe ultimele două poziţii în top zece se află vicepreşedintele Legislativului, Vladimir Plahotniuc, şi viceministrul pentru Reintegrare, Eugen Carpov.

Topul celor mai influenţi politicieni a fost realizat de 32 de experţi.

Ultima ora:

ObservatorDan Barna: Tema numirii directorilor SRR şi TVR, abordată în coaliţie; două variante luate în calcul

PoliticDan Barna: Tema numirii directorilor SRR şi TVR, abordată în coaliţie; două variante luate în calcul

EconomieAdrian Luca: Implicatiile fiscale ale intalnirii Biden-Putin

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialTeodor Baconschi: Poate „educația sexuală” să producă și altceva decât un scandal inutil?

EvenimenteCristian Unteanu: Lumea post Summit-ul de la Geneva / negocieri deschise şi intense pentru întâlnirile Biden-Xi, Biden-Kim Jong Un

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialIulian Chifu: „Pragmatismul principial“ al UE în relaţia cu Rusia – Europa „respinge, constrânge şi angajează“ RusiaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe