OraNoua.ro
Publicat în 17 iulie 2013, 18:18 / 228 elite & idei

Dragos Bilteanu: ASF aproba preluarea SAI Muntenia Invest de SIF1 Banat Crisana

Dragos Bilteanu: ASF aproba preluarea SAI Muntenia Invest de SIF1 Banat Crisana

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat preluarea SAI Muntenia Invest, administratorul SIF4 Muntenia, de către SIF1 Banat Crişana.
Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat, astăzi, solicitarea SIF Banat Crişana de dobândire a unei participaţii calificate reprezentând 99,96% din capitalul social şi din totalul drepturilor de vot ale SAI Muntenia Invest, se arată într-un comunicat remis redacţiei.
Consiliul Concurenţei (CC) avizase preluarea la finele lunii trecute. În aceste condiţii, operaţiunea mai avea nevoie doar de aprobarea ASF.
Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Muntenia Invest, Petre Szel, spunea, la finele lunii mai, că preluarea SAI Muntenia de către SIF Banat-Crişana ar putea fi avizată în iunie, în condiţiile în care CC sau ASF nu vor solicita noi documente.
Anunţul surpriză al înţelegerii dintre SIF Banat-Crişana şi SAI Muntenia, din luna februarie, a aplanat conflictul dintre administratorul SIF4 şi un grup de acţionari, în frunte cu patronul Doraly Gheorghe Iaciu, care data de aproximativ un an de zile.

Ultima ora:

ObservatorMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe