OraNoua.ro
Publicat în 17 iulie 2013, 18:18 / 342 elite & idei

Dragos Bilteanu: ASF aproba preluarea SAI Muntenia Invest de SIF1 Banat Crisana

Dragos Bilteanu: ASF aproba preluarea SAI Muntenia Invest de SIF1 Banat Crisana

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat preluarea SAI Muntenia Invest, administratorul SIF4 Muntenia, de către SIF1 Banat Crişana.
Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat, astăzi, solicitarea SIF Banat Crişana de dobândire a unei participaţii calificate reprezentând 99,96% din capitalul social şi din totalul drepturilor de vot ale SAI Muntenia Invest, se arată într-un comunicat remis redacţiei.
Consiliul Concurenţei (CC) avizase preluarea la finele lunii trecute. În aceste condiţii, operaţiunea mai avea nevoie doar de aprobarea ASF.
Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Muntenia Invest, Petre Szel, spunea, la finele lunii mai, că preluarea SAI Muntenia de către SIF Banat-Crişana ar putea fi avizată în iunie, în condiţiile în care CC sau ASF nu vor solicita noi documente.
Anunţul surpriză al înţelegerii dintre SIF Banat-Crişana şi SAI Muntenia, din luna februarie, a aplanat conflictul dintre administratorul SIF4 şi un grup de acţionari, în frunte cu patronul Doraly Gheorghe Iaciu, care data de aproximativ un an de zile.

Ultima ora:

ObservatorMarco Badea: David Popovici a reușit! A devenit campion mondial la 100 de metri liber și atinge la doar 17 ani o performanță neegalată timp de 49 de ani

PoliticMarco Badea: 119 de zile de când Vladimir Putin a început războiul în Ucraina

EconomieSergiu Manea: Gândirea digitală înseamnă inclusiv să recunoşti foarte repede când eşti pe o cale greşită şi să înveţi din asta | Conferinţa Microsoft Envision România

ExternCristian Unteanu: Care este statutul exact al „luptătorilor străini” din Ucraina? Sunt şi români printre ei?

SocialSorin Ioniţă: Misiunea statului în lumea civilizată e să se ocupe de mediocrităţi ca mine, nu de genii

EvenimenteCiprian Stanescu: Despre economie circulara pe termen lung

CulturaMireille Rădoi: Studii despre Imperiul Bizantin la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

EditorialAlexandru Grumaz: IAR Ghimbav a jucat la două capete în ceea ce privește elicopterele Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe