OraNoua.ro
Publicat în 21 decembrie 2016, 17:34 / 171 elite & idei

Dragoș Pîslaru: Salariul minim ar putea rămâne cel actual dacă nu se va instala noul guvern anul acesta

Dragoș Pîslaru: Salariul minim ar putea rămâne cel actual dacă nu se va instala noul guvern anul acesta

Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, a declarat joi că salariul minim garantat în plată pentru anul 2017 ar putea rămâne la 1.250 de lei cât este în prezent, în cazul în care până la sfârșitul anului nu se va instala un nou guvern care să stabilească o altă valoare.

„Rămâne cum am stabilit, în sensul că a fost o discuție în Consiliul Național Tripartit, în care am discutat împreună cu partenerii sociali faptul că, dacă Guvernul nou se va instala până la sfârșitul anului, atunci, în mod evident, va putea să adopte hotărârea de guvern până la sfârșitul anului (…).

Dacă Guvernul nu se va putea instala până la sfârșitul anului, acest Guvern va proroga cu o lună, va lăsa o lună salariul minim care este stabilit în plată anul acesta — 1.250 de lei”, a explicat Dragoș Pîslaru, la Palatul Victoria.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe