OraNoua.ro
Publicat în 31 iulie 2013, 09:38 / 227 elite & idei

Eugen Tomac: „Este vital pentru România să găsim soluţii corecte pentru a exploata resursele naturale“

Eugen Tomac: „Este vital pentru România să găsim soluţii corecte pentru a exploata resursele naturale“

Deputatul Eugen Tomac, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, a discutat astăzi, la „Adevărul live“, despre obiectivele noului partid de dreapta girat de Traian Băsescu, despre relaţia cu fostul său partid, PDL, şi despre parteneriatul cu românii din Republica Moldova. Tomac a mai adăugat că PMP susţine politica economică promovată de Traian Băsescu, mai exact exploatarea resurselor naturale.

Principalele declaraţii ale lui Eugen Tomac Am intrat în 2008 în politică mânat de valul de entuziasm că pot face ceva în politică şi m-am înscris în PDL, care era motorul politicii, alături de preşedintele Traian Băsescu. În ultima vreme am realizat că nu mă mai potrivesc cu PDL. PDL, fără spiritul Traian Băsescu nu mai are viitor politic, aceasta este convingerea mea. Despre guvernarea Ponta Românii vor altceva, există o dezamăgire uluitoare faţă de partide, credem că este loc pentru a se naşte un nou partid, care poate deveni o alternativă serioasă la nenorocirile pe care le produce USL. În afara unei lovituri de stat şi două privatizări ratate, alte succese nu putem înregistra pentru actuala guvernare. Dacă stăm şi aşteptăm să creştem natural nu se va întâmpla nimic. Trebuie să avem reacţie.

Eugen Tomac, despre planurile Mişcării Populare

Citeste mai mult: adev.ro/mqsqnu

Ultima ora:

ObservatorMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieRadu Craciun: Suntem in ochiul furtunii

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteAlina Achim-Inayeh, moderator at Expert Forum conference – Eastern Europe and the Republic of China (Taiwan)

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe