Adriana
Publicat în 5 septembrie 2018, 08:27 / 160 elite & idei

Eugen Tomac: PMP va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

Eugen Tomac: PMP va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă
+ Observator

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a anunţat luni că formaţiunea pe care o conduce a pregătit o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, principalele motive fiind violenţele din 10 august, dar şi răspândirea pestei porcine. Liderul PMP va solicita tuturor parlamentarilor sprijinul în acest demers.

„Am anunţat acum puţin timp în plenul Parlamentului că PMP a pregătit o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Ca partid de opoziţie suntem obligaţi să acţionăm într-o perioadă în care ţara este sufocată deapocalipsa pestei porcine iar Guvernul doarme sau chefuieşte pe litoralul Mării Negre. De asemenea, considerăm că românnii nu pot uita mineriada lui Iliescu, dar iată că pe 10 august am avut mineriada lui Dragnea, iarăşi un motiv temeinic pentru a trimiute acest Guvern acasă. Sunt două motive piuternice pentru care am pregătit acest document şi îl vom trimite tuturor parlamentarilor aflaţi în opoziţie, dar şi la putere şi le vom cere sprijinul tuturor celor care cred că trebuie să fim uniţi”, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac, în Parlament.

Acesta a susţinut că este convins că va stânge semnăturile necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură anunţată.

„Vom strânge, sunt convins, semnăturile necesare pentru a depune această moţiune de cenzură şi de mâine, personal, voi discuta cu toate partidele şi cu parlamentarii neafiliaţi pentru a le solicita sprijinul în acest demers. În mod sigur dacă pică Guvernul Dăncilă şi vom crea o majoritate vom avea şi cel mai bun premier”,a adăugat Eugen Tomac.

Sursa:  https://www.mediafax.ro/politic/pmp-va-depune-o-motiune-de-cenzura-impotriva-guvernului-dancila-17506645

Ultima ora:

ObservatorAlina Bârgăoanu: Actual Regional – Acasă în Europa

PoliticNicușor Dan, veste bună pentru CSM București: „Nu au meritat starea de incertitudine care durează de aproape doi ani”

EconomieCorina Popescu: „Ne dorim ca 2021 să fie un an de creştere”

ExternCristian Bușoi, președintele Comisiei pentru cercetare din PE: Israelul reprezintă un exemplu de succes pentru campania de imunizare împotriva COVID-19, de la care avem multe de învățat și în Europa

SocialAlina Bârgăoanu: Actual Regional – Acasă în Europa

EvenimenteAlexandru Lazescu: Curs gratuit de jurnalism online

CulturaFlaviu George Predescu: De Ce Citim – Despre poezia lui Marin Sorescu

EditorialGeorge Butunoiu: Clasificarea şi ierarhizarea managerilorClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe