Adriana
Publicat în 23 aprilie 2013, 22:34 / 835 elite & idei

Floriana Jucan: Ce să faceţi în vacanţa de Paşte

Floriana Jucan: Ce să faceţi în vacanţa de Paşte
+ Observator

Pentru că veți avea câteva zile libere de Paşte, vă dau câteva sugestii pentru a folosi timpul astfel încât să vă rămână amintiri:
Duceți-vă să vedeți la Teatrul Odeon „Un Tango mas” cu o Monica Petrică frumoasă ca o zeiţă şi un Răzvan Mazilu erotic.
Mergeți la Veneţia, sau, dacă nu puteți, consolați-vă cu cea din tablourile lui Felix Ziem de la Petite Palais-ul din Paris. O expoziție absolut magnifică!
Citiți „Noul Machiavelli” al lui Jonathan Powell pentru a vedea cât de mult seamănă coridoarele de la Downing Street nr 10 cu cele de la Palatul Victoria.
Uitați-vă la filmul „O afacere regală” (dacă sunteți în doi) sau la „Zero Dark Thirty” dacă sunteți cu prietenii!
Încercați să obțineți un autograf al eroului preferat contemporan al persoanei pe care o iubiți! Eu am primit la redacție, din partea unei cititoare, câteva rânduri scrise de Rafael Nadal pentru mine ş i m-am bucurat ca un copil în faţa lui Moş Crăciun.
Dacă rămâneţi în București, faceți un lunch cu prietenii la Yoshi, restaurantul japonez al lui Marius Tucă, din Floreasca! Este o experiență gastronomică şi vizuală… dacă alegeți tepanul.
Scrieți o scrisoare de dragoste pentru cine vă este alături şi n-o trimiteți! Închideți-o într-un plic şi deschideți-l la anu’ pe vremea asta!
Învăţaţi o poezie!
Cumpărați o mie de lalele şi umpleți casa!
Recitiți cele 100 de soluții de guvernare propuse în campania electorală de PSD ş i vedeți câte dintre ele s-au realizat!
Gândiți-vă ca odată întorși la birou să luați măsuri pentru a securiza în plus propriul computer sau rețeaua întreagă. Atacurile cibernetice sunt arma viitorului şi nu veți conștientiza asta decât atunci când veți fi victima unui hacker!
Cumpărați o piesă de mobilier de la un anticar!
… Și mai am multe alte idei, însă trebuie să vă las timp şi să căutați răspunsuri la întrebările existențiale ale vieții, cum ar fi: A meritat sacrificiul lui Iisus Hristos pentru omenire? sau Dacă astăzi realitatea sociologică ne arată că individualismul a devenit dominanta planetei, cum va arăta lumea peste 50 de ani? Vă doresc să trăiți Reînvierea creștină, dar mai ales pe cea proprie!
www.qmagazine.ro

Ultima ora:

ObservatorCodrin Scutaru, Andrei Stoian: Summit-ul NATO din Washington. Competiția pentru Casa Albă

PoliticMarcel Ciolacu: Tricolorul va fi mereu o mărturie a unității noastre, reper neprețuit al conștiinței românești

EconomieMihai Precup: In Tokyo – Japonia | Consolidarea cooperării economice româno-nipone

ExternAlexandru Grumaz: Este Ordinea Mondială într-o spirală descendentă!? Avem o criză a rachetelor nucleare tactice în Europa?

SocialCarmen Elena Cirnu: 🌟 Major Milestone Achieved! 🌟

EvenimenteVictor Vevera: ICI București este prezent la conferința „ Lumea Geospațială: 20 de ani de comunitate geospațială ” 2024

EditorialRadu Puchiu: Am moderat o nouă întâlnire pe care Aspen Institute Romania a organizat-o ca parte a Programului Technology & Society

CulturaCristina Popescu: Municipiul Cluj-Napoca, 1900 de ani de atestare documentarăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe