Adriana
Publicat în 10 septembrie 2013, 17:53 / 542 elite & idei

Floriana Jucan: Eroul din inima mea

Floriana Jucan: Eroul din inima mea

Am urmărit azi-noapte, până la 4, finala de la US Open dintre Nadal şi Djokovich. Toți prietenii mei au ținut cu sârbul, în timp ce eu l-am susținut pe Nadal. M-am bucurat, m-am temut, am trăit paroxistic fiecare game şi m-am rugat pentru victoria lui. Îl iubesc pe acest gladiator pentru vocația lui de învingător şi pentru că a renăscut după opt luni de absenţă.
Djokovic rămâne şi el un mare jucător, însă eroul din inima mea, cel pentru care am străbătut planeta să-l văd live rămâne acest spaniol incredibil. Racheta mea de tenis este Babolat, ca cea cu care joacă Nadal, şi forța lui este un model inspiraţional pentru tot ceea ce fac.

Pe unul dintre pereții biroului meu stau agăţate câteva rânduri pe care Nadal le-a scris „para mia amiga Floriana Jucan” şi care sunt unul dintre cele mai prețioase daruri pe care le-am primit vreodată.
Bucuria şi emoția pe care acest sportiv excepțional mi le-a dăruit sunt indescriptibile. El va rămâne eroul din inima mea pentru totdeauna.

www.qmagazine.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe