OraNoua.ro
Publicat în 4 septembrie 2013, 18:26 / 286 elite & idei

Floriana Jucan: România mea

Floriana Jucan: România mea

Fiecare dintre noi are o Românie pe care a vizitat-o şi pe care o iubeşte. Eu însămi v-am dus cu mine într-atea şi atatea locuri magice ale ţării mele!

Vă invit să răspundeţi aici la întrebarea: “Ce aţi vrea să ştie un străin despre România voastră?” 
Scrieţi-mi într-un eseu de 2.000 de semne ce loc din această ţară iubiţi cel mai mult şi pe care îl veţi purta pentru totdeauna în memoria voastră de călător. Poate fi un obiectiv turistic ştiut de toţi, la fel cum poate fi unul neştiut, necunoscut, dar care să ascundă o magie şi o poveste pentru care un străin ar veni de departe s-o afle.
Celui care îmi va trimite cea mai frumoasă descriere îi voi dărui un weekend  la Conacul Boieresc, într-unul dintre răsfiratele sate ale Branului, Şimon, pe o coamă de deal de pe care nu te-ai mai lăsa dus.
La fel cum voi alege câteva eseuri – desigur, cu doză de subiectivism de care nu mă pot exonera – pentru a le publica în revista Q Magazine. Fotografii la rezolutie de tipar (peste 2Mb) ar fi un avantaj esential. Dead lineul este 30 septembrie 2013.
Astept sa va citesc.
ll1

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe