OraNoua.ro
Publicat în 13 aprilie 2016, 17:55 / 295 elite & idei

Florin Cosmoiu: Discuții politice pe tema legilor siguranței naționale

Florin Cosmoiu: Discuții politice pe tema legilor siguranței naționale

Deputatul PSD Sorin Grindeanu spune la RRA, in emisiunea „Probleme la Zi”, ca specialistii PSD vor participa la elaborarea cadrului legal privind securitatea nationala, aportul de idei fiind necesar pentru ca Legile securitatii sa fie discutate si puse de acord in interiorul partidelor.

Deputatul PNL Ionut Stroe spune la RRA, in emisiunea „Probleme la Zi”, ca formatiunea sa politica va desemna doi parlamentari pentru a parictipa la constructia cadrului legal si pentru a-l pune in acord cu legile securitatii nationale.

El precizeaza ca este nevoie absoluta acum de o consultare si de un dialog, mai ales cu societatea civila.

Discutiile politice pe tema sigurantei nationale resprexzinta subiectul discutiei in emisiunea „Probleme la Zi” acum in desfasurare la RRA. Invitatii editiei in studio: col Florin Cosmoiu, seful Cyberint si Flaviu Predescu – analist pe probleme de securitate.

Situatia internationala este factorul cel mai important care determina autoritatile romane sa adopte noi masuri de protectie, inclusiv prin adaptarea cadrului legal existent pentru a asigura securitatea nationala, spune la RRA, in emisiunea „Probleme la Zi”, Flaviu Predescu – analist pe probleme de securitate.

Col Florin Cosmoiu, seful Cyberint spune la RRA, in emisiunea „Probleme la Zi” acum in desfasurare,  ca un grup de experti din domeniul securitatii cibernetice au redactat un nou Proiect de Lege in domeniu, pus in acord cu exigentele CCR.

– See more at: http://www.romania-actualitati.ro/discutii-politice-pe-tema-legilor-sigurantei-nationale-88850#sthash.cgREBDBv.dpuf

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe