OraNoua.ro
Publicat în 12 octombrie 2016, 19:11 / 314 elite & idei

Florin Ilie: Provocarile sectorului bancar european zoom @Deutsche Bank

Florin Ilie: Provocarile sectorului bancar european zoom @Deutsche Bank

Investors Club va invita pe 12 octombrie, de la ora 19, la Grand Hotel Continental, sala Grigorescu, la un eveniment dedicat sectorului bancar european.
La eveniment va fi prezent Florin Ilie, Co-Head Financial Markets in cadrul ING Bank, temele abordate fiind starea actuala a mediului bancar din Europa cat si impactul masurilor legislative bancare asupra finantelor mediului de afaceri si cele personale.
Sorin Silvestru este Risk Manager in domeniul pietelor de tranzactii valute si ne va ajuta sa intelegem mai bine Analiza tehnica, aspecte teoretice dar si practice, a unui emitent. Sorin ne va prezenta 2 case studies: Deutsche Bank si Erste Bank.
Daca nu faceti parte din clubul nostru, dar sunteti interesati de investitii pe piata de capital, va rugam sa ne trimiteti un email la join@investorsclub.ro.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe