OraNoua.ro
Publicat în 19 septembrie 2012, 15:09 / 535 elite & idei

George Brăiloiu: O echipă românească de yachting sprijinită de KDF Energy câştigă Rolex Swan Cup

George Brăiloiu: O echipă românească de yachting sprijinită de KDF Energy câştigă Rolex Swan Cup

Pentru prima oară în istoria compeţiei, o echipă românească de yachting câştigă Rolex Swan Cup, competiţia velierelor din Porto Cervo, Sardinia.

Potrivit Q Magazine, Velierul Natalia, condus de Natalia Brăiloiu, are în componenţă alţi 10 sportivi străini. Echipa a reuşit, după 5 zile de întreceri să se claseze pe locul 1 la clasa Swan 42. Este un rezultat fără precedent în yachtingul românesc. Nicio navă sub pavilion naţional nu a reuşit până acum să câştige o regată de o asemenea amploare şi tradiţie.

Natalia este un velier de competiţie de 42 de picioare (cca 14 metri) şi este înmatriculat în România. Numărul său de concurs a fost ROU 01, fiind şi singura ambarcaţiune românească înscrisă!

De asemenea, Natalia a primit şi premiul special al competiţiei, pentru cel mai bun rezultat de până acum: 3 locuri 1 şi un loc 2, în cursele desfăşurate în acest week-end la Porto Cervo.

Velierul Natalia este proprietatea companiei KDF Energy, condusă de omul de afaceri George Brăiloiu. Velierul concurează de câţiva ani în Mediterană, reuşind inclusiv un loc 5 în competiţia Giraglia de la St. Tropez, anul acesta.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe