Adriana
Publicat în 28 noiembrie 2012, 11:45 / 114 elite & idei

George Butunoiu, Sandra Pralong si Liviu Muresan, in juriul pentru “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”

George Butunoiu, Sandra Pralong si Liviu Muresan, in juriul pentru “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”
+ Observator

In cadrul editiei din acest an a  “Premiior LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”,  juriul este prezidat de Dl. Acad. Ionel Haiduc (Presedintele Academiei Romane) si alcatuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sanatatii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Muresan (Fundatia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Nationala a Romaniei), Dl. Radu Dudau (Universitatea Bucuresti) si Dl. George Ivascu (Teatrul Metropolis).

Tinerii romani care au studiat in strainatate in anul universitar 2011-2012 isi mai pot depunde candidatura la “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate” pana la data de 30 noiembrie.

Inscrierea in concurs. Termenul-limita de inscriere in competitie se prelungeste pana la data de 30 noiembrie 2012. In acest interval, studentii romani cu rezultate exceptionale in strainatate se pot inscrie in concurs prin trimiterea unui CV si a unei scurte autodescrieri la adresa de e-mailstudentulanului@lsrs.ro. De asemenea, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera tuturor celor care cunosc studenti cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoasterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare

Criteriile de jurizare vor avea in vedere domeniul academic – rezultatele deosebite in domeniul de studiu si activitatea stiintifica – si activitatile extra-curriculare – desfasurate in planurile social si al dezvoltarii personale.

Inmanarea premiilor va avea loc in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, eveniment ce se va desfasura in data de 8 ianuarie 2013la Palatul Parlamentului. Toti cei interesati sa ia parte la aceasta seara de Gala sunt invitati sa isi rezerve un loc prin completareaformularului de inscriere .

 

Ultima ora:

ObservatorMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieRadu Craciun: Suntem in ochiul furtunii

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteAlina Achim-Inayeh, moderator at Expert Forum conference – Eastern Europe and the Republic of China (Taiwan)

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe