Matei Bogdan
Publicat în 20 septembrie 2023, 14:50 / 113 elite & idei

Grațian Mihăilescu: Super discuții despre proiectele noastre, despre România, despre planetă, despre schimbare

Grațian Mihăilescu: Super discuții despre proiectele noastre, despre România, despre planetă, despre schimbare

Super discuții despre proiectele noastre, despre România, despre planetă, despre schimbare, despre lucruri de impact făcute strategic, despre viziune și acțiune cu oamenii ăștia faini.

Am povestit cu @eugen.vaida despre @ambulantapentrumonumente și proiectele lor, despre voluntarii de acolo și ghidurile tematice, despre proiecte pilot și despre unde am putea să ne întâlnim noi cu @urbanizehub cu ceea ce fac ei.

Am vorbit cu @dandinu.photolife de la @romania.salbatica despre cum a construit toată comunitatea din jurul proiectului, despre viitoarele lui proiecte (abia aștept să văd cum va arăta următorul film despre Delta Dunării) și despre ce proiecte vrea să facă pe viitor în urban.

Cu @alexgavan am vorbit despre proiectul Centura Verde inițiativa pornită de el pentru un București cu un aer mai curat. A rămas să ne vedem în Octombrie și să povestim concret pe cum putem construi împreună pentru că sunt multe lucruri similare.

Cred că avem multe în comun și cred că putem colabora pe viitor. Sub diferite forme și în diferite contexte, cu fiecare dintre ei. Cred că putem învăța unii de la alții, ne putem inspira și ajuta reciproc. Likeminded people care te molipsesc cu entruziasmul și optimismul lor. Pentru că fără optimism, nu poți face nimic.

Sunt entuziasmat de acest Weekend petrecut printre “Doersi” și pentru asta le mulțumesc celor de la Habits By Republica, @oana_martha, Alexandra Gâtej și Societatea Omului Sănătos.

Ultima ora:

ObservatorCodrin Scutaru, Andrei Stoian: Summit-ul NATO din Washington. Competiția pentru Casa Albă

PoliticMarcel Ciolacu: Tricolorul va fi mereu o mărturie a unității noastre, reper neprețuit al conștiinței românești

EconomieMihai Precup: In Tokyo – Japonia | Consolidarea cooperării economice româno-nipone

ExternAlexandru Grumaz: Este Ordinea Mondială într-o spirală descendentă!? Avem o criză a rachetelor nucleare tactice în Europa?

SocialCarmen Elena Cirnu: 🌟 Major Milestone Achieved! 🌟

EvenimenteVictor Vevera: ICI București este prezent la conferința „ Lumea Geospațială: 20 de ani de comunitate geospațială ” 2024

EditorialRadu Puchiu: Am moderat o nouă întâlnire pe care Aspen Institute Romania a organizat-o ca parte a Programului Technology & Society

CulturaCristina Popescu: Municipiul Cluj-Napoca, 1900 de ani de atestare documentarăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe