Matei Bogdan
Publicat în 5 mai 2021, 14:21 / 40 elite & idei

Gruia Bumbu, nominalizat Forbes

Gruia Bumbu, nominalizat Forbes

Luna aprilie aduce o veste bună pentru sectorul ONG din România. Bumbu Ioan Gruia este nominalizat ca membru al Consiliului Forbes, secțiunea nonprofit, datorită activității desfășurate în cadrul Asociației Pakiv România. Procesul de nominalizare este unul de lungă durată și vine ca urmare a impactului major pe care l-a avut managementul și viziunea președintelui Asociației Pakiv România în aria de interes a proiectelor implementate.

Începând din anul 2014, Asociația Pakiv România a fost monitorizată și avizată de către o comisie formată din 19 membri, provenind din 19 țări și 5 continente. Ca urmare a evaluării, comisia a decis că atât din punctul de vedere al activității, cât și din punct de vedere financiar, organizația nonprofit condusă de către președintele în exercițiu, Bumbu Ioan Gruia, este eligibilă pentru a face parte din ECOSOC (Consiliul Economic și Social al Națiunilor Unite) .

De asemenea, din 2014, Bumbu Ioan Gruia deține rolul de reprezentant cu drepturi depline, fără drept de vot în cadrul ONU – ECOSOC cu sediul la New York.

Forbes Nonprofit Council este o comunitate pentru lideri de succes ai organizațiilor nonprofit, iar recrutarea membrilor se face exclusiv prin invitație.

Lideri dedicați în medii diverse, membrii Consiliului Nonprofit Forbes lucrează în întreaga lume pentru a îmbunătăți accesul la educație, pentru a ajuta veteranii proveniți din structurile militare, pentru a sprijini persoanele fără adăpost, pentru a inspira inovații și pentru a sprijini startup-urile .

Membrii sunt lideri și manageri recunoscuți și respectați, selectați pentru consiliu pe baza profunzimii și diversității experienței ca lideri în organizații nonprofit.

Calitatea de membru în Consiliul non-profit Forbes este exclusiv pe bază de invitație. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii minimale:

1.Trebuie să fie un director la nivel înalt sau fondatorul unei organizații nonprofit de succes.

2.Organizația trebuie să fie certificată cu cel puțin 500.000 USD în contribuții anuale ale donatorilor și / sau venituri anuale în momentul evaluării.

www.albaiulianul.ro

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe