Matei Bogdan
Publicat în 5 mai 2021, 14:21 / 131 elite & idei

Gruia Bumbu, nominalizat Forbes

Gruia Bumbu, nominalizat Forbes

Luna aprilie aduce o veste bună pentru sectorul ONG din România. Bumbu Ioan Gruia este nominalizat ca membru al Consiliului Forbes, secțiunea nonprofit, datorită activității desfășurate în cadrul Asociației Pakiv România. Procesul de nominalizare este unul de lungă durată și vine ca urmare a impactului major pe care l-a avut managementul și viziunea președintelui Asociației Pakiv România în aria de interes a proiectelor implementate.

Începând din anul 2014, Asociația Pakiv România a fost monitorizată și avizată de către o comisie formată din 19 membri, provenind din 19 țări și 5 continente. Ca urmare a evaluării, comisia a decis că atât din punctul de vedere al activității, cât și din punct de vedere financiar, organizația nonprofit condusă de către președintele în exercițiu, Bumbu Ioan Gruia, este eligibilă pentru a face parte din ECOSOC (Consiliul Economic și Social al Națiunilor Unite) .

De asemenea, din 2014, Bumbu Ioan Gruia deține rolul de reprezentant cu drepturi depline, fără drept de vot în cadrul ONU – ECOSOC cu sediul la New York.

Forbes Nonprofit Council este o comunitate pentru lideri de succes ai organizațiilor nonprofit, iar recrutarea membrilor se face exclusiv prin invitație.

Lideri dedicați în medii diverse, membrii Consiliului Nonprofit Forbes lucrează în întreaga lume pentru a îmbunătăți accesul la educație, pentru a ajuta veteranii proveniți din structurile militare, pentru a sprijini persoanele fără adăpost, pentru a inspira inovații și pentru a sprijini startup-urile .

Membrii sunt lideri și manageri recunoscuți și respectați, selectați pentru consiliu pe baza profunzimii și diversității experienței ca lideri în organizații nonprofit.

Calitatea de membru în Consiliul non-profit Forbes este exclusiv pe bază de invitație. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii minimale:

1.Trebuie să fie un director la nivel înalt sau fondatorul unei organizații nonprofit de succes.

2.Organizația trebuie să fie certificată cu cel puțin 500.000 USD în contribuții anuale ale donatorilor și / sau venituri anuale în momentul evaluării.

www.albaiulianul.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe