Adriana
Publicat în 20 martie 2013, 16:04 / 293 elite & idei

Gruia Stoica: Analizăm propunerea de a prelua Rapid Bucureşti

Gruia Stoica: Analizăm propunerea de a prelua Rapid Bucureşti
+ Observator

Miliardarul Gruia Stoica, cel care controlează grupul Grampet din care face parte cel mai mare operator privat de transport marfă pe calea ferată Grup Feroviar Român (GFR), analizează propunerea de a prelua clubul de fotbal Rapid Bucureşti, a confirmat însuşi preşedintele grupului, printr-un comunicat transmis marţi presei.
„A existat o invitaţie la dialog din partea dlui George Copos, pentru cumpărarea clubul de fotbal Rapid, invitaţie pe care am onorat-o cu plăcere, dar care încă nu s-a finalizat prin adoptarea unei decizii. Analizăm în continuare propunerea făcută. Lucrurile sunt încă fluide, iar o decizie nu este încă cristalizată, aşa cum vă spuneam mai devreme. Cu siguranţă că nu voi decide să preiau clubul de fotbal Rapid fără un audit amănunţit. Sutele de mii de fani al Rapidului, dar şi cei aproximativ 9.000 de angajaţi ai Grampet Group, merită o decizie atent cântărită”, a declarat Gruia Stoica.
Preşedintele Grampet, originar din satul gălăţean Toflea, şi partenerul său de afaceri, Vasile Didilă, au o avere estimată la 530-550 de milioane de euro.
GFR, societatea-fanion a grupului pe care ei îl controlează, se află pe lista scurtă a celor interesaţi să preia compania naţională de transport feroviar de marfă BDZ Cargo din Bulgaria.
Articol publicat pe www.viata-libera.ro

Ultima ora:

ObservatorAndrei Stoian: A debutat podcastul „Prezentul Viitorului”

PoliticAlexandru Grumaz: Electroșocul Trump!

EconomieSergiu Manea: BCR a educat financiar peste un milion de români

ExternLaura D. Stifter: Ce se mai întâmplă, în chiar acest moment, prin Rusia?

SocialCsibi Magor: Este foarte ineficient să cauți rezolvări în momentele în care omul are nevoie să fiu ascultat

EvenimenteTiberiu Andrioaiei: România poate și are resurse să devină un furnizor de competențe și echilibru în regiune

EditorialTeodor Baconschi: Războiul cu sine al SUA și soarta lumii libere. La ce ne-am putea aștepta în cazul revenirii lui Trump la Casa Albă

CulturaCristina Popescu: Timbrul românesc, ambasador al orașului GiurgiuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe