Adriana
Publicat în 20 martie 2013, 16:04 / 99 elite & idei

Gruia Stoica: Analizăm propunerea de a prelua Rapid Bucureşti

Gruia Stoica: Analizăm propunerea de a prelua Rapid Bucureşti
+ Observator

Miliardarul Gruia Stoica, cel care controlează grupul Grampet din care face parte cel mai mare operator privat de transport marfă pe calea ferată Grup Feroviar Român (GFR), analizează propunerea de a prelua clubul de fotbal Rapid Bucureşti, a confirmat însuşi preşedintele grupului, printr-un comunicat transmis marţi presei.
„A existat o invitaţie la dialog din partea dlui George Copos, pentru cumpărarea clubul de fotbal Rapid, invitaţie pe care am onorat-o cu plăcere, dar care încă nu s-a finalizat prin adoptarea unei decizii. Analizăm în continuare propunerea făcută. Lucrurile sunt încă fluide, iar o decizie nu este încă cristalizată, aşa cum vă spuneam mai devreme. Cu siguranţă că nu voi decide să preiau clubul de fotbal Rapid fără un audit amănunţit. Sutele de mii de fani al Rapidului, dar şi cei aproximativ 9.000 de angajaţi ai Grampet Group, merită o decizie atent cântărită”, a declarat Gruia Stoica.
Preşedintele Grampet, originar din satul gălăţean Toflea, şi partenerul său de afaceri, Vasile Didilă, au o avere estimată la 530-550 de milioane de euro.
GFR, societatea-fanion a grupului pe care ei îl controlează, se află pe lista scurtă a celor interesaţi să preia compania naţională de transport feroviar de marfă BDZ Cargo din Bulgaria.
Articol publicat pe www.viata-libera.ro

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe