Bogdan Daradan
Publicat în 2 noiembrie 2012, 12:51 / 309 elite & idei

Igor Bolboceanu: Republica Moldova va avea ambasadă la Ankara

Igor Bolboceanu: Republica Moldova va avea ambasadă la Ankara

Prima reprezentanţă diplomatică a Republicii Moldova, construită de autorităţile de la Chişinău, va fi la Ankara. Astăzi a fost pusă piatra de temelie a viitorului sediu şi a fost prezentat proiectul acestuia, informează un comunicat de presă al Guvernului.

Ambasadorul Republicii Moldova la Ankara, Igor Bolboceanu, a spus că proiectul complexului este realizat de arhitecţii moldoveni de la „Ruralproiect” din Chişinău, iar construcţia va fi realizată într-un stil arhitectural caracteristic ţării noastre. Oficialul a mai menţionat că complexul ambasadei va avea inclusiv camere de cazare şi un complex sportiv.

Ambasada este amplasată în orăşelului diplomatic „Or-An” în Ankara. Pământul pe care este construit sediul reprezentanţei diplomatice a fost dat în proprietate Republicii Moldova.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe