OraNoua.ro
Publicat în 2 iulie 2014, 20:00 / 555 elite & idei

Ionel Nițu: Grupul pentru Analiză Strategică lansează VOT.RO

Ionel Nițu: Grupul pentru Analiză Strategică lansează VOT.RO

Grupul pentru Analiză Strategică (GAS) anunță lansarea proiectului Vot.ro. Conceput ca o structură integrată de cercetare și comunicare în domeniul politic, economic și social, Vot.ro își propune să relanseze dezbaterea publică argumentată, bazată pe informare corectă și analiză specializată.

Vot.ro are în centru o structură de cercetare specializată în analize de tip media intelligence. Produsele publice ale Vot.ro pot fi urmărite la adresa: www.vot.ro, precum și pe pagina de Facebook. Portalul www.vot.ro are un caracter interactiv, permițând exprimarea opiniilor celor interesați de temele aflate în dezbatere.

GAS este un grup format din experți din diferite domenii ale cunoașterii: mass media, științe politice, economie, intelligence sau relații internaționale. Deși, în cadrul grupului, se regăsesc personalități cu simpatii politice de stânga sau de dreapta, GAS este o entitate non-partizană, a cărei misiune este să genereze teme și solutii. Printre membrii GAS, se regăsesc Arthur Suciu, director al proiectului Vot.ro, Ionel Nițu, specialist în intelligence, și Alexandru Radu, specialist în știinte politice.

Vot.ro dorește să dezvolte parteneriate și cu alte platforme de cercetare și comunicare, precum și cu experți individuali și personalități publice în vederea extinderii comunicării cunoașterii argumentate.

Grupul pentru Analiză Strategică

Ultima ora:

ObservatorKlaus Iohannis: România și-a atins deja 62% din țintele Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă

PoliticKlaus Iohannis: România și-a atins deja 62% din țintele Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă

EconomieCristian Grosu: Ieșirea din economia liberală de piață

ExternRobert Lupițu: “Planul (B)reton” – Comisarul european din partea Franței ar putea concura pentru a o succeda pe Ursula von der Leyen la șefia Comisiei Europene

SocialAlexandra Gătej: De ce este fooaarte greu să practici bunătatea în vremea noastră

EvenimenteElena Calistru: Am ajuns la Geneva pentru WTO Public Forum

CulturaDan Mircea Cipariu realizează ateliere de lectură și scriere creativă în cadrul proiectului ”Țesem legături”

EditorialAlexandru Lăzescu: G7 vs BRICS – competiția pentru o nouă ordine mondialăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe