OraNoua.ro
Publicat în 6 noiembrie 2013, 19:54 / 211 elite & idei

Ionuț Vulpescu: Am toate motivele să fiu încrezător că și în 2014 guvernul va găsi cele mai bune soluții

Ionuț Vulpescu: Am toate motivele să fiu încrezător că și în 2014 guvernul va găsi cele mai bune soluții

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu susține că Guvernul a reușit lucruri foarte bune în 2013, în ciuda unui context economic dificil.

‘Anul 2013 a fost unul dificil, deși este primul după o lungă perioadă în care avem o creștere economică sănătoasă. În ciuda tuturor greutăților încă prezente în economie, Guvernul a găsit resursele bugetare necesare pentru a face bine, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere social. Vorbim despre prima indexare a pensiilor după ani buni, vorbim despre reducerea TVA la pâine. S-au deblocat o serie de posturi în domenii sensibile, mai ales în domeniul educației și sănătății, s-a finalizat o serie de investiții de care depinde atât calitatea actului educativ, cât și a celui medical. Este un bun început, și un semn de abordare serioasă și consecventă a priorităților guvernării, așa cum am promis în campania electorală.

Nici anul 2014 nu va fi unul simplu. Sunt o serie de constrângeri, care derivă din realitățile economiei românești, cât și din angajamentele internaționale ale țării noastre. Cu toate astea am toate motivele să fiu încrezător că și în 2014 guvernul va găsi cele mai bune soluții pentru a continua lucrurile bune făcute până acum’, a spus Ionuț Vulpescu.

Ultima ora:

ObservatorMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieRadu Craciun: Suntem in ochiul furtunii

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteAlina Achim-Inayeh, moderator at Expert Forum conference – Eastern Europe and the Republic of China (Taiwan)

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe