OraNoua.ro
Publicat în 6 noiembrie 2013, 19:54 / 251 elite & idei

Ionuț Vulpescu: Am toate motivele să fiu încrezător că și în 2014 guvernul va găsi cele mai bune soluții

Ionuț Vulpescu: Am toate motivele să fiu încrezător că și în 2014 guvernul va găsi cele mai bune soluții

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu susține că Guvernul a reușit lucruri foarte bune în 2013, în ciuda unui context economic dificil.

‘Anul 2013 a fost unul dificil, deși este primul după o lungă perioadă în care avem o creștere economică sănătoasă. În ciuda tuturor greutăților încă prezente în economie, Guvernul a găsit resursele bugetare necesare pentru a face bine, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere social. Vorbim despre prima indexare a pensiilor după ani buni, vorbim despre reducerea TVA la pâine. S-au deblocat o serie de posturi în domenii sensibile, mai ales în domeniul educației și sănătății, s-a finalizat o serie de investiții de care depinde atât calitatea actului educativ, cât și a celui medical. Este un bun început, și un semn de abordare serioasă și consecventă a priorităților guvernării, așa cum am promis în campania electorală.

Nici anul 2014 nu va fi unul simplu. Sunt o serie de constrângeri, care derivă din realitățile economiei românești, cât și din angajamentele internaționale ale țării noastre. Cu toate astea am toate motivele să fiu încrezător că și în 2014 guvernul va găsi cele mai bune soluții pentru a continua lucrurile bune făcute până acum’, a spus Ionuț Vulpescu.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: Cine hrănește toxicitatea din organizații?

PoliticKlaus Iohannis a decorat cadre medicale, profesori și reprezentați ai societății civile cu prilejul Zilei Naționale a României: O recunoaștere a meritelor oamenilor care aduc cinste țării noastre

EconomieRadu Craciun: Vor fi pietele emergente la originea urmatoarei crize?

ExternSebastian Cochinescu: It was great to visit the Capital Factory Center for Defense Innovation last week in Austin, Texas.

SocialCsibi Magor: Cine hrănește toxicitatea din organizații?

EvenimenteAndreea Paul, la TEDx Baia Mare

CulturaRăzvan-Ioan Dincă, numit în fruntea Societății Române de Radio şi Televiziune

EditorialSilviu Nate: Noua coaliție, dilemele și liniaritatea politicii externe a GermanieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe