OraNoua.ro
Publicat în 17 octombrie 2012, 20:06 / 183 elite & idei

Irina Socol: SIVECO Romania oferă o soluţie informatizată operatorilor din industria aviatică

Irina Socol: SIVECO Romania oferă o soluţie informatizată operatorilor din industria aviatică

SIVECO Romania oferă administraţiilor aeroportuare o soluţie specializată dedicată gestionării informatizate a activităţii interne.

Soluția de Management al Serviciilor Aeroportuare reduce timpul de obţinere a informaţiilor privind zborurile şi aeronavele deservite, timpul de emitere a facturilor către operatori şi de raportare în sistemul financiar-contabil a contractelor şi îmbunătăţeşte comunicarea cu operatorii aerieni.

Prin implementarea Soluției de Management al Serviciilor Aeroportuare, managerii companiilor aeriene câştigă beneficii particularizate pe nevoile de business, de la optimizarea taxării serviciilor aeroportuare, reducerea timpului de staționare, generarea rapoartelor statistice în timp real, până la contabilizarea imediată a profitului înregistrat. Pe de o parte, se produce o îmbunătăţire a fluxului informaţional în cadrul tuturor proceselor din companie. Pe de altă parte, datele introduse în sistem devin accesibile simultan tuturor departamentelor vitale, facilitând luarea rapidă a deciziilor. Astfel, echipele de management au permanent o imagine complexă, reală şi corectă asupra evoluţiei afacerii, controlând deopotrivă activitatea operaţională şi pe cea comercială sau financiară.

Soluţia  asigură desfăşurarea serviciilor de baza şi a activităţilor conexe în conformitate cu standardele  Autorităţii Aeronautice Civile Româna şi internaţionale.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe