OraNoua.ro
Publicat în 17 octombrie 2012, 20:06 / 225 elite & idei

Irina Socol: SIVECO Romania oferă o soluţie informatizată operatorilor din industria aviatică

Irina Socol: SIVECO Romania oferă o soluţie informatizată operatorilor din industria aviatică

SIVECO Romania oferă administraţiilor aeroportuare o soluţie specializată dedicată gestionării informatizate a activităţii interne.

Soluția de Management al Serviciilor Aeroportuare reduce timpul de obţinere a informaţiilor privind zborurile şi aeronavele deservite, timpul de emitere a facturilor către operatori şi de raportare în sistemul financiar-contabil a contractelor şi îmbunătăţeşte comunicarea cu operatorii aerieni.

Prin implementarea Soluției de Management al Serviciilor Aeroportuare, managerii companiilor aeriene câştigă beneficii particularizate pe nevoile de business, de la optimizarea taxării serviciilor aeroportuare, reducerea timpului de staționare, generarea rapoartelor statistice în timp real, până la contabilizarea imediată a profitului înregistrat. Pe de o parte, se produce o îmbunătăţire a fluxului informaţional în cadrul tuturor proceselor din companie. Pe de altă parte, datele introduse în sistem devin accesibile simultan tuturor departamentelor vitale, facilitând luarea rapidă a deciziilor. Astfel, echipele de management au permanent o imagine complexă, reală şi corectă asupra evoluţiei afacerii, controlând deopotrivă activitatea operaţională şi pe cea comercială sau financiară.

Soluţia  asigură desfăşurarea serviciilor de baza şi a activităţilor conexe în conformitate cu standardele  Autorităţii Aeronautice Civile Româna şi internaţionale.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe