Adriana
Publicat în 7 noiembrie 2012, 11:00 / 108 elite & idei

Iulian Fota: Romania va lucra bine si cu republicanii, si cu democratii

Iulian Fota: Romania va lucra bine si cu republicanii, si cu democratii
+ Observator

Consilierul prezidential Iulian Fota sustine ca Romania va colabora la fel de bine cu Statele Unite, indiferent daca presedinte va fi unul republican sau unul democrat.

„Vom lucra la fel de bine si cu unii, si cu ceilalti. Din 1997 pana acum am lucrat si cu administratii republicane, si cu administratii democratice”, a spus Fota, marti seara, la Digi 24.

Consilierul prezidential a mai declarat ca Romania va fi interesanta si atractiva pentru administratia americana datorita contextului strategic in care se afla tara noastra, relevant pentru SUA.

„Nu imi fac griji cu privire la cine va fi la Casa Alba. Este mult mai important ce va dori sa faca presedintele Statelor Unite”, a declarat consilierul prezidential.

Articol publicat  pe www.ziare.com

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe