Matei Bogdan
Publicat în 10 februarie 2021, 14:59 / 253 elite & idei

Justin Stefan: Vreau sa traiesc vremea in care politicianul de la putere lucreaza cu adevarat pentru poporul sau

Justin Stefan: Vreau sa traiesc vremea in care politicianul de la putere lucreaza cu adevarat pentru poporul sau

Gandul diminetii:
Ani de zile m-am intalnit cu mentalitatea slugarniciei fata de autoritate: „sa traiti domn’ ministru”, „hai sa nu-i suparam pe domnii care ne conduc”, „capul plecat sabia nu-l taie” si alte bazaconii de tip medieval.
Mai oameni buni, cel care este presedinte, premierul, cei care sunt ministri, tot soiul de alti demnitari sau functionari publici, sunt pusi in functii pentru a servi poporul. Nu noi ar trebui sa ne scoatem caciula in fata lor, ci invers.
Noi ar trebui sa spunem civilizat ce ne doare, care sunt nevoile noastre, iar ei ar trebui sa spuna: „e o onoare ca putem sa va servim si ca ne-ati dat sansa de a duce Romania mai departe”.
Scopul meu este de a trage un semnal de alarma: asa nu se mai poate. A venit vremea sa ne ridicam in picioare si sa spunem ce ne doare, care sunt problemele noastre, ce vrem. Ideea ca ii putem sanctiona pe politicieni doar din 4 in 4 ani e o prostie. Ii putem sanctiona zilnic, iar la alegeri le dam note. Vreau sa traiesc vremea in care politicianul de la putere lucreaza cu adevarat pentru poporul sau.

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

PoliticCristian Bușoi: Felicitări Ambasadei României în Belgia

EconomieDan Mircea Cipariu: Povestea PNRR trebuie privită din perspectiva următoarelor provocări

ExternCristian Unteanu: Ajutorul pentru Ucraina pe timp de război – ce țări ajută? Cum? La ce nivel? Cu ce?

SocialOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

EvenimenteMihai Manole: Suntem onorați să primim premiul pentru „Public Transportation Partner 2021 – 2022 in Romania”, în cadrul Vertiv Roadshow 2022 – Bucharest

CulturaFlaviu Predescu: Condeie române în Italia. Invitată scriitoarea Camelia Morda Baciu

EditorialAlexandru Grumaz: O pace imposibilă!Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe