OraNoua.ro
Publicat în 2 martie 2016, 17:41 / 194 elite & idei

Kelemen Hunor: Până în 17 aprilie organizațiile trebuie să își caute candidați și să elaboreze proiecte pe localități

Kelemen Hunor: Până în 17 aprilie organizațiile trebuie să își caute candidați și să elaboreze proiecte pe localități

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat sâmbătă, la Târgu Mureș, în cadrul ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) că până în data de 17 aprilie toate organizațiile județene trebuie să își caute candidați, iar cele locale trebuie să elaboreze proiecte individuale, pe localități, în funcție de priorități.

‘Am dat termen până în 17 aprilie pentru organizațiile județene să își caute candidați. Avem trei modalități de la alegeri directe, prealegeri directe, până la selectarea candidaților în alegerile generale. Sunt convins că vom avea candidați credibili. E greu să mergi în alegerile locale și în campania electorală la locale cu un singur proiect, pentru că o anumită comunitate, o anumită localitate are o priorități bine definite, probleme bine definite, iar o altă comunitate poate chiar apropiată are alte priorități, acolo deja investițiile în infrastructură sunt rezolvate și poate problemele sociale și culturale sunt mai importante și noi vrem să tratăm foarte segmentat și foarte bine țintit aceste comunități și această campanie. De aceea e nevoie de proiect specific pentru fiecare localitate’, a spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a spus că în data de 23 aprilie, când va avea loc o nouă reuniune a CRU, la Satu Mare, toate aceste aspecte vor fi clarificate, chiar dacă presupune o muncă enormă.

‘Vreau să câștigăm alegerile, să asigurăm o reprezentare proporțională și oamenii noștri trebuie să știe că în afară de binele comun și de a sluji interesul societății alte priorități nu există și nu vor exista’, a accentuat Kelemen Hunor.

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

PoliticOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

EconomieDaniela Şerban: Cum va merge bursa

ExternAndreea Paul: Industria 6.0. O lecție de viziune finlandeză

SocialSorin Cîmpeanu, ales preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei

EvenimenteAntonia Colibășanu, la lansarea volumului ‘Pandemia si Economia – Ce urmează?’ de acad. D. Daianu

CulturaMireille Rădoi: Începe Festivalul Strada de C`Arte, în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice

EditorialRadu Craciun: Teoria absurduluiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe