Matei Bogdan
Publicat în 3 aprilie 2024, 20:36 / 98 elite & idei

Klaus Iohannis, laureat la Washington de think tank-ul Atlantic Council pentru rolul său de “pilon al relației transatlantice”

Klaus Iohannis, laureat la Washington de think tank-ul Atlantic Council pentru rolul său de “pilon al relației transatlantice”

Atlantic Council, unul dintre cele mai prestigioase think tank-uri din SUA, a anunțat marți că președintele Klaus Iohannis este unul dintre laureații din 2024 ai Premiilor Atlantic Council Distinguished Leadership Awards.

Șeful statului este premiat, alături de alți trei lideri,  în calitate de “personalități cu cele mai înalte performanțe care întruchipează pilonii relației transatlantice”. Premiul va fi acordat pe 8 mai.

Ceilalți premiați sunt Gina Raimondo, secretarul pentru Comerț al Statelor Unite, generalul Christopher G. Cavoli, comandantul Comandamentului Suprem al NATO pentru Europa (SACEUR), și actrița Michelle Yeoh, ambasador al Bunăvoinței pentru Programul de Dezvoltare al Națiunilor Unite și Membru al Comitetului Olimpic Internațional.

Premiile Atlantic Council Distinguished Leadership Awards celebrează persoanele cu cele mai înalte performanțe care întruchipează pilonii relației transatlantice. În fiecare an, evenimentul reunește o audiență internațională de elită – inclusiv actuali și foști șefi de stat, lideri politici și de politici, ambasadori, membri ai Congresului și ai administrației, comandanți militari, lideri de afaceri internaționali și membri importanți ai mass-media“, a transmis Atlantic Council.

Continuarea, aici.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: Cel mai mic task ne poate încărca în momentele în care înțelegem sensul acțiunilor noastre

PoliticTheodor Paleologu: Devotio moderna | Eu cu cine gândesc? | Podcast cu Răzvan Ioan | EP 86

EconomieCorina Murafa: Ne-am chinuit capetele în secțiunea de Agricultură și Mediu din Comitetul Economic și Social European cu dezvoltarea sustenabilă a zonelor rurale, cu o tranziție justă în sistemele agro-alimentare și cu promovarea agriculturii ecologice

ExternAndrei Caramitru: Cei care speră ca vreodată Rusia să fie democratică sau sa avanseze economic sunt duși cu capul

SocialCsibi Magor: Cel mai mic task ne poate încărca în momentele în care înțelegem sensul acțiunilor noastre

EvenimenteAndrei Stoian: I had the pleasure of participating in the Romania – The Republic of Moldova Business Forum

EditorialAlexandru Grumaz: Cum va răspunde Iranul la lovitura Israelului de la Damasc

CulturaCristina Popescu: Astronomie. EvenimenteClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe