OraNoua.ro
Publicat în 16 martie 2016, 15:51 / 236 elite & idei

Lucian Isar – Complexul Oltenia: ce inseamna sa votezi corupti

Lucian Isar – Complexul Oltenia: ce inseamna sa votezi corupti

de Lucian Isar

Complexul Energetic Oltenia anunta incetarea raportului de munca cu inca 2000 de angajati incepand cu 1 iulie 2016. Stirea aici:

http://www.stiripesurse.ro/situa-ie-dramatica-in-cea-mai-mare-companie-mii-de-oameni-vor-fi-da-i-afara-la-1-iulie_986377.html

! Aceasta restructurare este rezultatul direct al furtului operat de guvernarea anterioara!

Complexul Energetic Oltenia detine recordul pentru cea mai mare pierdere inregistrata de o companie din Romania aflata sub incidenta Ordonantei 109 privind selectarea managementului privat (2012-2015).

CEO este o companie majora cu oportunitati si economii de scala importante dar care a fost folosita pentru a finanta nu doar fieful premierului Ponta dar si alte redute ale fostei guvernari PSD/UNPR prin contracte de tip capusa.

Este deranjant sa vezi cum actuala conducere aleasa din acelasi grup de talente ca si fosta conducere in loc sa se concentreze pe diminuarea sifonarii promoveaza idei de tipul mutarii sediului social (birocratie in oglinda) or disponibilizari ca si prima faza a restructurarii.

O firma capusata in asemenea hal ca CEO are suficiente resurse de restructurare, diminuare a pierderii care trebuie accesate inainte de a da afara angajati.

Nu poti sa faci disponibilizari de angajati la o companie care genereaza pana la 35% din productia de energie pana cand nu ai gata politicile industriale ale Romaniei din care sa derive strategia energetica a Romaniei.

Poti da afara angajati de la CEO incepand cu 1 iulie 2016 doar daca nu ai inteles nimic din insolventa RAAN si daca nu te intereseaza decat capusarea companiei astfel incat sa finantezi campania locala pe spatele a 2000 de muncitori disponibilizati.

http://voxpublica.realitatea.net/

Ultima ora:

ObservatorAlina Rizi: Light in the park la Cluj

PoliticAnca Dragu: „Lucrurile se desfăşoară civilizat la USR PLUS”

EconomieDaniela Şerban: Cum va merge bursa

ExternAndreea Paul: Industria 6.0. O lecție de viziune finlandeză

SocialSorin Cîmpeanu, ales preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei

EvenimenteAlina Rizi: Light in the park la Cluj

CulturaMireille Rădoi: Începe Festivalul Strada de C`Arte, în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice

EditorialBarbu Mateescu: Puneți-vă centurile, pilotează PNLClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe