Adriana
Publicat în 18 iulie 2012, 10:30 / 138 elite & idei

Lucian Isar, discutii cu oficiali din SUA despre diversificarea relaţiilor economice bilaterale

Lucian Isar, discutii cu oficiali din SUA despre diversificarea relaţiilor economice bilaterale
+ Observator

Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Lucian Isar, s-a intalnit la inceputul acestei saptamani, în Statele Unite ale Americii cu reprezentanţi ai comerţului din SUA, din domeniul Energiei şi departamentului de stat.

Vizita oficială a avut loc în Washington DC şi New York City. Ministerul Economiei precizează că SUA este unul din cei mai importanţi parteneri ai României din afara Uniunii Europene.

„În cadrul intrevederilor cu administraţia americană au fost abordate teme privind dezvoltarea şi diversificarea în continuare a relaţiilor economice bilaterale, precum şi modalităţile prin care cele două părţi se vor implica, la nivel instituţional, pentru stimularea şi sprijinirea mediilor de afaceri din ţările lor, în vederea identificării de oportunităţi concrete de cooperare în domenii de interes reciproc”, se arată în comunicat.

Articol integral, publicat pe http://www.obiectivbr.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe