Matei Bogdan
Publicat în 19 mai 2021, 13:12 / 47 elite & idei

Manuela Catrina: Romania este membru dintru inceputuri al primei organizatii interguvernamentale a lumii

Manuela Catrina: Romania este membru dintru inceputuri al primei organizatii interguvernamentale a lumii

De 52 de ani sarbatorim in fiecare mijloc de mai Ziua Mondială a Telecomunicațiilor care marcheaza fondarea la 17 mai 1865 a Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor. Romania este membru dintru inceputuri al primei organizatii interguvernamentale a lumii. Tema de anul acesta este „Accelerarea transformarii digitale in vremuri provocatoare” si se subscrie agendei #Connect2030 care este o viziune globală comună pentru dezvoltarea sectorului telecomunicațiilor / TIC cu cinci obiective strategice – #Crestere, #Inclusivitate, #Durabilitate, #Inovare si #Parteneriat.
Cumva insa imaginea aleasa anul acesta de #ITU pentru a promova evenimentul este cel putin provocatoare. Nu stiu de ce dar gandul m-a dus la ucenicul vrajitor. E rolul nostru sa scriem povestea, responsabil, fara formule magice si zei de lut, protejand de fiecare data umanitatea din noi!
La multi ani!
https://www.itu.int/en/wtisd/2021/Pages/default.aspx

worldcommunicationday #DigitalTransformation

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe