Matei Bogdan
Publicat în 19 mai 2021, 17:36 / 227 elite & idei

Marcel Ciolacu: #vinrobotii

Marcel Ciolacu: #vinrobotii

Într-o economie a viitorului, piața forței de muncă nu poate fi concepută în absența competențelor digitale. Indiferent că vrei să te faci avocat sau fermier, șofer de camion sau medic nu vei avea nicio șansă, dacă nu vei ști să folosești noile tehnologii.
De aceea, ceea ce fac astăzi cei de la #Robohub este absolut extraordinar. Cursurile lor de #educatiedigitala și #educatiacivica cu roboți reprezintă un ajutor fantastic pentru copii, care vor fi mult mai bine pregătiți pentru provocările viitoare de pe #piațamuncii.
E nevoie însă ca statul să fie un partener solid și să se implice în astfel de proiecte. Transformarea digitală pe care România o vizează în următorii ani înseamnă inclusiv o cooperare intensă cu organizații care au experiență în aplicarea noilor tehnologii atât în #educație, cât și în domeniile economice majore.
Mulțumesc pentru experiența uimitoare, #RoboHUB! A fost atât de fun!!! 😀😀😀

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

PoliticCristian Bușoi: Felicitări Ambasadei României în Belgia

EconomieDan Mircea Cipariu: Povestea PNRR trebuie privită din perspectiva următoarelor provocări

ExternCristian Unteanu: Ajutorul pentru Ucraina pe timp de război – ce țări ajută? Cum? La ce nivel? Cu ce?

SocialOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

EvenimenteMihai Manole: Suntem onorați să primim premiul pentru „Public Transportation Partner 2021 – 2022 in Romania”, în cadrul Vertiv Roadshow 2022 – Bucharest

CulturaFlaviu Predescu: Condeie române în Italia. Invitată scriitoarea Camelia Morda Baciu

EditorialAlexandru Grumaz: O pace imposibilă!Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe