OraNoua.ro
Publicat în 25 septembrie 2013, 18:32 / 252 elite & idei

Marian Dușan: Maratonul Start-upurilor la sediul Unicredit Țiriac Bank

Marian Dușan: Maratonul Start-upurilor la sediul Unicredit Țiriac Bank

RoAccelerator are deosebita plăcere să vă invite, luni 30 septembrie, începând cu ora 10.00, la “Maratonul Start-upurilor”, ce va avea loc la sediul Unicredit Țiriac Bank din B-dul Expoziției nr 1F.

http://marathon.roaccelerator.ro/

În cadrul evenimentului, 50 de tineri, care doresc să inceapă propria afacere, vor avea ocazia să-și prezinte ideile de business în fața unui juriu compus din antreprenori de succes și manageri de top din România.
Primele cinci cele mai bune idei de afaceri vor fi premiate cu sume cuprinse între 3.000 și 10.000 de euro.
Afacerile aflate la început de drum trebuie susţinute prin finanţare, mentorat şi reducerea birocraţiei. Finanţarea fără mentorat este ineficientă, la fel ca şi mentoratul fără finanţare. În general, aproape 90% dintre antreprenorii care au mentori oameni de afaceri experimentaţi supravieţuiesc în business.
„Maratonul Start-upurilor” face parte din programul inițiat de Romanian Business Accelerator de susținere a antreprenoriatului românesc, ca soluție de creștere economică și de combatare a șomajului în rândul tinerilor.
http://facebook.com/grups/roaccelerator

Totodată, Romanian Business Accelerator susține înființarea Agenției Guvernamentale pentru Start-upuri, care ar putea genera, în următorii doi ani, crearea a peste 50.000 de noi locuri de muncă, la nivel urban și rural, precum și înființarea a 20.000 de noi companii.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe