OraNoua.ro
Publicat în 25 septembrie 2013, 18:32 / 371 elite & idei

Marian Dușan: Maratonul Start-upurilor la sediul Unicredit Țiriac Bank

Marian Dușan: Maratonul Start-upurilor la sediul Unicredit Țiriac Bank

RoAccelerator are deosebita plăcere să vă invite, luni 30 septembrie, începând cu ora 10.00, la “Maratonul Start-upurilor”, ce va avea loc la sediul Unicredit Țiriac Bank din B-dul Expoziției nr 1F.

http://marathon.roaccelerator.ro/

În cadrul evenimentului, 50 de tineri, care doresc să inceapă propria afacere, vor avea ocazia să-și prezinte ideile de business în fața unui juriu compus din antreprenori de succes și manageri de top din România.
Primele cinci cele mai bune idei de afaceri vor fi premiate cu sume cuprinse între 3.000 și 10.000 de euro.
Afacerile aflate la început de drum trebuie susţinute prin finanţare, mentorat şi reducerea birocraţiei. Finanţarea fără mentorat este ineficientă, la fel ca şi mentoratul fără finanţare. În general, aproape 90% dintre antreprenorii care au mentori oameni de afaceri experimentaţi supravieţuiesc în business.
„Maratonul Start-upurilor” face parte din programul inițiat de Romanian Business Accelerator de susținere a antreprenoriatului românesc, ca soluție de creștere economică și de combatare a șomajului în rândul tinerilor.
http://facebook.com/grups/roaccelerator

Totodată, Romanian Business Accelerator susține înființarea Agenției Guvernamentale pentru Start-upuri, care ar putea genera, în următorii doi ani, crearea a peste 50.000 de noi locuri de muncă, la nivel urban și rural, precum și înființarea a 20.000 de noi companii.

Ultima ora:

ObservatorMarco Badea: David Popovici a reușit! A devenit campion mondial la 100 de metri liber și atinge la doar 17 ani o performanță neegalată timp de 49 de ani

PoliticMarco Badea: 119 de zile de când Vladimir Putin a început războiul în Ucraina

EconomieSergiu Manea: Gândirea digitală înseamnă inclusiv să recunoşti foarte repede când eşti pe o cale greşită şi să înveţi din asta | Conferinţa Microsoft Envision România

ExternCristian Unteanu: Care este statutul exact al „luptătorilor străini” din Ucraina? Sunt şi români printre ei?

SocialSorin Ioniţă: Misiunea statului în lumea civilizată e să se ocupe de mediocrităţi ca mine, nu de genii

EvenimenteCiprian Stanescu: Despre economie circulara pe termen lung

CulturaMireille Rădoi: Studii despre Imperiul Bizantin la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

EditorialAlexandru Grumaz: IAR Ghimbav a jucat la două capete în ceea ce privește elicopterele Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe