Bogdan Daradan
Publicat în 9 octombrie 2012, 13:18 / 637 elite & idei

Marian Lupu: Vrem să introducem un impozit unic pe agricultură

Marian Lupu: Vrem să introducem un impozit unic pe agricultură

Președintele Parlamentului, Marian Lupu, a efectuat recent o vizită în raionul Cantemir, anunță UNIMEDIA cu referire la un comunicat remis presei.

Potrivit sursei, în cadrul întrevederii cu agenții economici din raionul Cantemir, din agricultură și economie, aceștia au semnalat că, la moment, sunt prea multe impozite și taxe și au opinat în favoarea introducerii impozitului unic în agricultură.

„Președintele Parlamentului Marian Lupu a menționat că fracțiunea parlamentară a PDM lucrează asupra unui proiect de lege privind introducerea impozitului agricol unic și a specificat că este esențial ca acest proiect să reflecte în primul rând dorințele agricultorilor și nu cele ale politicienilor. Cu referință la introducerea cotei de TVA de 20 la sută pentru agricultori, Marian Lupu a menționat că se va monitoriza foarte atent cum organele abilitate le vor restitui acestora, în termen de o lună, cele 12% stipulate în actele normative, pentru a preveni actele de abuz și corupție”, se spune în comunicatul remis UNIMEDIA.

 

Ultima ora:

ObservatorAndrei Stoian: A debutat podcastul „Prezentul Viitorului”

PoliticAlexandru Grumaz: Electroșocul Trump!

EconomieSergiu Manea: BCR a educat financiar peste un milion de români

ExternLaura D. Stifter: Ce se mai întâmplă, în chiar acest moment, prin Rusia?

SocialCsibi Magor: Este foarte ineficient să cauți rezolvări în momentele în care omul are nevoie să fiu ascultat

EvenimenteTiberiu Andrioaiei: România poate și are resurse să devină un furnizor de competențe și echilibru în regiune

EditorialTeodor Baconschi: Războiul cu sine al SUA și soarta lumii libere. La ce ne-am putea aștepta în cazul revenirii lui Trump la Casa Albă

CulturaCristina Popescu: Timbrul românesc, ambasador al orașului GiurgiuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe