Matei Bogdan
Publicat în 13 ianuarie 2021, 13:16 / 154 elite & idei

Marian Murguleț: Rămânem în legătură pentru a duce mai departe ceea ce am început pe tema transformării digitale a administrației publice din România

Marian Murguleț: Rămânem în legătură pentru a duce mai departe ceea ce am început pe tema transformării digitale a administrației publice din România

Dragi prieteni,
După un an și jumătate de activitate intensă, astăzi am încheiat proiectele profesionale desfășurate sub umbrela CIO Office din cadrul Guvernului.
Un timp scurt raportat la proiectele de transformare digitală de care are nevoie România și în care am fost activ implicat, însă un timp lung raportat la multele schimbări din echipa guvernamentală care au avut loc în această perioadă.
Apreciez foarte mult colaborarea pe care am avut-o în această perioadă cu voi toți. Vă mulțumesc pentru implicarea și deschiderea manifestate! Și vă rog să continuați sa dați feedback, sprijin, sugestii etc următorului Chief Information Officer al Guvernului.
E mare nevoie de noi toți ca să reușim!
Chiar dacă lucrurile nu s-au mișcat întotdeauna cu viteza pe care mi-am dorit-o, este evident că ne îndreptăm către viitorul pe care ni-l dorim pentru noi și copiii noștri.
Eu voi continua în același domeniu de activitate, IT&C, așa cum am făcut-o în ultimii 12 ani. Rămânem în legătură pentru a duce mai departe ceea ce am început pe tema transformării digitale a administrației publice din România, transformare pe care o voi susține din orice poziție.
A fost o experiență extraordinară, am fost înconjurat de mulți colegi extrem de profesioniști cărora le adresez mulțumiri și succes în implementarea marilor proiecte de transformare digitală pe care le-am început împreună.
Cu prietenie,
Marian

#honored_to_serve

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe