Matei Bogdan
Publicat în 9 septembrie 2020, 14:01 / 221 elite & idei

Marian Murguleț se alătură Consiliului de Afaceri Româno-American – RABC ca Vice-președinte și Board Member

Marian Murguleț se alătură Consiliului de Afaceri Româno-American – RABC ca Vice-președinte și Board Member

Marian Murguleț se alătură din 7 septembrie 2020 Consiliului de Afaceri Româno-American – RABC (Romanian American Business Council) ca Vice-președinte și Board Member.

Marian Murguleț, 45 de ani, este din iulie 2019 Secretar de stat coordonator pentru Tehnologia informației la nivelul întregii administrații publice centrale și CIO Guvernamental. Anterior a ocupat poziții de top management în diverse companii ITC naționale și internaționale pentru aproape 11 ani, perioadă în care s-a ocupat de expansiunea internațională a acestora în Europa Centrală și de Est, Turcia, Orientul Mijlociu, spațiul ex-sovietic etc.

Și-a început cariera ca diplomat, efectuând o misiune externă de lungă durată în Suedia, având responsabilități în dezvoltarea, implementarea și coordonarea programelor și politicilor internaționale, precum și consultanță în domeniul afacerilor externe.

Romanian American Business Council își consolidează astfel echipa pentru o abordare pragmatică a Programului “Make it in Romania” derulat sub egida Consiliului, program menit să promoveze noi investiții din Statele Unite în România, generând astfel o renaștere a spiritului antreprenorial din țară și, mai important de atât, să readucă încrederea în potențialul economic, social și spiritual al națiunii.

Consiliul de Afaceri Româno-American – RABC (http://www.rabcus.org) a fost creat ca rezultat direct al unei nevoi puternice și imperative de a reprezenta un spectru mai larg de valori românești. „Make it, Romania!”

https://financialintelligence.ro/

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe