OraNoua.ro
Publicat în 20 martie 2014, 16:18 / 403 elite & idei

Răzvan Nicolescu ales preşedinte al CA al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER)

Răzvan Nicolescu ales preşedinte al CA al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER)

Ministrul delegat pentru energie, Răzvan Nicolescu, a fost desemnat miercuri preşedinte al Consiliul de Administraţie al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER), arată un comunicat al Agenţiei.

Răzvan Nicolescu era deja membru al Consiliului de Administraţie, vicepreşedinte ACER. Răzvan Nicolescu a fost numit, la începutul lunii martie, ministru delegat pentru Energie.

În cadrul unei reuniuni a Consiliului de Administraţie care a avut loc miercuri, la Ljubljana, Răzvan Nicolescu şi polonezul Piotr Wozniak au fost numiţi preşedinte, respectiv vicepreşedinte, se arată în comunicat. Piotr Wozniak este fost ministru al Economiei din Polonia.

În perioada 2006-2008, Răzvan Nicolescu a fost ataşat pe probleme de energie al României la Uniunea Europeană. În perioada 2007-2008, a reprezentat România în grupul de dialog UE-Rusia pe probleme energetice.

Din august 2008 până în martie 2014, Răzvan Nicolescu a fost director la Petrom.

Ultima ora:

ObservatorLuca Niculescu: O întălnire extrem de interesantă cu senatorii și deputații membri în Comisia pentru sprijinirea procesului de aderare la OCDE

PoliticMircea Geoană: România ar putea fi prima ţară europeană care să se alăture Antantei pentru protecţia mediului

EconomieCosmin Ghiţă: Nuclearelectrica şi NuScale Power salută aprobarea de către CNCAN a Documentului Bază de Autorizare (DBA) pentru centrala nuclearoelectrică NuScale cu reactoare modulare mici

ExternTeodor Baconschi: 33 de ani de la reunificarea Germaniei. De ce Berlinul rămâne stindardul democrației europene

SocialRadu Carp, despre softurile anti-plagiat

EvenimenteLuca Niculescu: O întălnire extrem de interesantă cu senatorii și deputații membri în Comisia pentru sprijinirea procesului de aderare la OCDE

CulturaMireille Rădoi: Strada de C’Arte și un gând către generațiile tinere

EditorialAlexandru Grumaz: Mapa verde a generalului Mark MilleyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe