OraNoua.ro
Publicat în 20 martie 2014, 16:18 / 213 elite & idei

Răzvan Nicolescu ales preşedinte al CA al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER)

Răzvan Nicolescu ales preşedinte al CA al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER)

Ministrul delegat pentru energie, Răzvan Nicolescu, a fost desemnat miercuri preşedinte al Consiliul de Administraţie al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER), arată un comunicat al Agenţiei.

Răzvan Nicolescu era deja membru al Consiliului de Administraţie, vicepreşedinte ACER. Răzvan Nicolescu a fost numit, la începutul lunii martie, ministru delegat pentru Energie.

În cadrul unei reuniuni a Consiliului de Administraţie care a avut loc miercuri, la Ljubljana, Răzvan Nicolescu şi polonezul Piotr Wozniak au fost numiţi preşedinte, respectiv vicepreşedinte, se arată în comunicat. Piotr Wozniak este fost ministru al Economiei din Polonia.

În perioada 2006-2008, Răzvan Nicolescu a fost ataşat pe probleme de energie al României la Uniunea Europeană. În perioada 2007-2008, a reprezentat România în grupul de dialog UE-Rusia pe probleme energetice.

Din august 2008 până în martie 2014, Răzvan Nicolescu a fost director la Petrom.

Ultima ora:

ObservatorMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe