Adriana
Publicat în 4 februarie 2013, 11:38 / 170 elite & idei

Mircea Geoană, întrevederi cu reprezentanți ai Administrației Obama și ai Congresului SUA

Mircea Geoană, întrevederi cu reprezentanți ai Administrației Obama și ai Congresului SUA

Senatorul Mircea Geoană va efectua o vizită de lucru la Washington, în perioada 4-11 februarie 2013, ocazie cu care va avea o serie de întrevederi cu membri ai Administrației americane . Totodată, senatorul român a fost invitat să participe la cea de-a 61-a ediție a National Prayer Breakfast , organizată anual la Washington în prima joi din luna februarie.
La Washington, senatorul Mircea Geoană va avea o serie de discuții cu Mathew Murray, Deputy Assistant Secretary pentru Europa și Eurasia în cadrul U.S. Department of Commerce al Administrației Obama, cu Brent Hartley, Deputy Assistant Secretary pentru Europa și Eurasia în cadrul Departamentului de Stat, cu Daniel Fried Special Envoy al Departamentului de Stat, cu James J. Townsend, Deputy Assistant Secretary pentru relația cu Europa și NATO din cadrul Pentagonului, cu reprezentanți ai Congresului SUA, dar și cu o serie

ex gf goexback.com how to get your ex back

de reprenzentanți ai celor mai importante think-thank-uri americane. Pe agenda discuțiilor se află probleme legate de dimensiunea politică și economică a Parteneriatului Strategic dintre România și SUA, încheiat în 1997, în perioada în care Mircea Geoană era ambasadorul României la Washington.

Totodată, senatorul român a fost invitat să participe la National Prayer Breakfast. Este pentru a unsprezecea oară când Mircea Geoană ia parte la acest eveniment în ultimii 15 ani. Evenimentul este organizat de membri ai Congresului Statelor Unite și se bucură de participarea a numeroși politicieni și reprezentanți ai corpului diplomatic din peste 100 de țări. Mai mult, cu această ocazie, Barack Obama, Președintele SUA, va susține primul mare discurs după cel de învestitură și înainte de cel privind State of the Union (Starea Națiunii), programat pentru 12 februarie.

zp8497586rq

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe