OraNoua.ro
Publicat în 1 aprilie 2014, 17:50 / 211 elite & idei

Mircea Geoană: PSD va avea propriul candidat la prezidențiale, nu pe Tăriceanu

Mircea Geoană: PSD va avea propriul candidat la prezidențiale, nu pe Tăriceanu

Senatorul (PSD) Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Botoșani, că partidul pe care îl reprezintă va avea în mod cert un candidat la alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an, însă acesta nu va fi președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

El a explicat, răspunzând unei întrebări a jurnaliștilor, că nu se poate ca un partid ‘atât de mare ca PSD’ și ‘care are o istorie de ctitorie politică în România să nu aibă propriul candidat’, iar din acest motiv Călin Popescu Tăriceanu nu poate fi candidatul susținut de PSD.

Geoană a subliniat că Tăriceanu ‘are susținerea PSD ca președinte al Senatului și în orice construcție politică viitoare pe care domnia sa o va putea întreprinde’.

Fostul lider PSD a criticat candidații partidelor de opoziție care și-au anunțat intenția de a participa la prezidențiale pe motiv că aceștia nu au venit cu un program concret de administrare a țării.

‘Ceea ce pe mine mă dezamăgește la cei care deja și-au anunțat candidaturile este lipsa oricărui program cu privire la ce ar face dacă ar ajunge cumva președinți. Toată lumea vorbește de calcule electorale, dar nimeni nu spune ce ar face pentru oameni’, a mai afirmat Geoană.

Ultima ora:

ObservatorMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe