OraNoua.ro
Publicat în 5 februarie 2014, 01:43 / 199 elite & idei

Mircea Geoană va efectua o vizită de lucru la Washington – Comunicat de presa

Mircea Geoană va efectua o vizită de lucru la Washington – Comunicat de presa

Efectele asupra regiunii și, implicit, asupra României în contextul evoluțiilor din Ucraina, drumul pro-european al Republicii Moldova, Noul Drum al Mătăsii și cum poate beneficia România de pe urma viitorului acord de liber-schimb între Uniunea Europeană, pe de o parte, și Statele Unite și Canada, pe de cealaltă parte, Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP), și stadiul extinderii programului Visa Waiver prin includerea României și Poloniei sunt principatele teme aflate pe agenda întâlnirilor pe care Mircea Geoană le va avea la Washington.

Mircea Geoană va afectua o vizită de lucru în Statele Unite în perioada 3-12 februarie 2014, la Washington și Boston. Cu această ocazie, va participa la cea de-a 61-a ediție a National Prayer Breakfast, eveniment care adună atât oficiali americani în frunte cu Președintele Barack Obama, dar și reprezentanți din peste 140 de state. Totodată, Mircea Geoană avea o serie de întrevederi cu oficiali ai Administrației Obama și ai Congresului și va susține o prelegere la prestigioasa Harvard University.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe