OraNoua.ro
Publicat în 26 septembrie 2012, 12:04 / 245 elite & idei

Mircea Neață: A patra ediție a Conferinței Internaționale „Marketing în Direct” a fost găzduită de Clubul Diplomatic

Mircea Neață: A patra ediție a Conferinței Internaționale „Marketing în Direct” a fost găzduită de Clubul Diplomatic

A patra editie a Conferintei Internationale „Marketing in Direct” (26 Septembrie 2012 in locatia Clubul Diplomatic Bucuresti) a avut ca tema The connected direct marketer si a prezentat cele mai captivante tehnici si instrumente de marketing, fie ca vorbim de marketingul direct sau digital.

Potrivit lui Mircea Neață, directorul Clubului Diplomatic din București, alaturi de 15 speakeri locali, 2 speakeri internationali de top s-au prezentat trendurile marketingului occidental: Chris Arnold si Marc Borgers.

Chris Arnold, membru in boardul Asociatiei de Marketing Direct din Marea Britanie, este autorul cartii “Marketing de etica si noul profil al consumatorului”, cu numeroase aparitii televizate in calitate de expert in marketing la BBC, Marketing Success TV, CNN si Channel 4.

Marc Borgers este partener Borgers&Straathof, fondator si membru onorific al Asociatiei olandeze de email si autorul cartii “Email marketing de succes”. Este un expert renumit in strategiile si optimizarea campaniilor de marketing online.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe