OraNoua.ro
Publicat în 23 mai 2012, 18:24 / 342 elite & idei

Mireille Rădoi – Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a fost desemnată cea mai buna bibliotecă a anului 2011

Mireille Rădoi – Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a fost desemnată cea mai buna bibliotecă a anului 2011
+ Cultura • + Observator

Vineri, 11 mai 2012 – Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” a fost desemnata cea mai buna biblioteca a anului 2011, la sectiunea biblioteci nationale, în cadrul Galei Industriei de Carte din România – Bun de Tipar.

Premiul a fost primit de doamna Mireille Radoi, directorul general al bibliotecii, care a sosit la eveniment însotita de peste zece reprezentanti ai BCU Bucuresti carora le-a multumit pentru devotamentul fata de carte, dar si pentru dedicatia cu care sustin activitatea culturala a bibliotecii. Dna. Radoi i-a felicitat pe organizatori pentru initiative si a remarcat importanta unei gale de excelenta dedicata universului cartii.

Evenimentul a avut loc în Aula Bibliotecii Nationale si a reunit cele mai importante nume din bransa. „Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din România” îsi propune sa marcheze reusitele anuale ale industriei editoriale autohtone, scopul evenimentului fiind acela de a atrage atentia publicului asupra celor mai bune produse editorial românesti, în contextul în care se vorbeste tot mai mult de o criza a lecturii, a cartii sau a literaturii de calitate.”

La prima editie au fost invitate sa participle toate editurile ce activeaza, publica si difuzeaza carte în România, dar si cele din Republica Moldova care au o filiala în România, tipografiile, bibliotecile si librariile autohtone.

Ultima ora:

ObservatorCorina Murafa: Fără schimbarea comportamentelor individuale nu ne vom putea schimba ca societate

PoliticAnca Dragu: „Vă îndemn să vă programaţi pentru vaccinare”

EconomieSergiu Manea: Propunerea noastră trebuie să fie despre valoare adăugată

ExternSilviu Nate: De ce Marea Neagră a devenit o variabilă indispensabilă în calculul geopolitic global?

SocialCorina Murafa: Fără schimbarea comportamentelor individuale nu ne vom putea schimba ca societate

EvenimenteAlina Achim-Inayeh, Ionuț Stanimir, Ciprian Stănescu: Future Youth Summit

CulturaVasile Pușcaș: ”Onestitatea istoricului”. Înainte de a scrie istoria românilor, a învățat limba lor

EditorialFlorin Luca: Despre competenţele viitoruluiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe