OraNoua.ro
Publicat în 5 septembrie 2012, 17:13 / 221 elite & idei

Mireille Rădoi pregătește Strada de C’Arte 2012

Mireille Rădoi pregătește Strada de C’Arte 2012
+ Cultura • + Observator

Cel mai mare festival cultural in aer liber, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, va avea loc intre 21-29 septembrie 2012. Festivalul aduce pe strazile din centrul orasului literatura, arhitectura, cinematografie, pictura, poezie, muzica, teatru si ateliere de creatie pentru copii, intr-o formula interactiva, de agora.

BCU atrage lunar in salile de lectura peste 20.000 de tineri care studiaza in Bucuresti sau care pur si simplu iubesc cultura. Astfel, pentru ei, dar si pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze un festival cultural “altfel”, tanar si liber, propune o abordare proaspata a ideii de targ de carte, extins acum la un amplu festival cultural cu toate cele 7 arte.

Potrivit organizatorilor, editia 2012 va oferi un targ de carte pe strada Boteanu, Rampa de Poezie, Blues si Jazz, Curtea de Arhitectura – un lounge dedicat pasionatilor de arhitectura, proiectii de filme documentare si artistice precum si lansari, promotii de carte, dezbateri in Foaierul de lectura.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe