OraNoua.ro
Publicat în 5 septembrie 2012, 17:13 / 266 elite & idei

Mireille Rădoi pregătește Strada de C’Arte 2012

Mireille Rădoi pregătește Strada de C’Arte 2012
+ Cultura • + Observator

Cel mai mare festival cultural in aer liber, organizat de Biblioteca Centrala Universitara “Carol I”, va avea loc intre 21-29 septembrie 2012. Festivalul aduce pe strazile din centrul orasului literatura, arhitectura, cinematografie, pictura, poezie, muzica, teatru si ateliere de creatie pentru copii, intr-o formula interactiva, de agora.

BCU atrage lunar in salile de lectura peste 20.000 de tineri care studiaza in Bucuresti sau care pur si simplu iubesc cultura. Astfel, pentru ei, dar si pentru toti cei care isi doresc sa experimenteze un festival cultural “altfel”, tanar si liber, propune o abordare proaspata a ideii de targ de carte, extins acum la un amplu festival cultural cu toate cele 7 arte.

Potrivit organizatorilor, editia 2012 va oferi un targ de carte pe strada Boteanu, Rampa de Poezie, Blues si Jazz, Curtea de Arhitectura – un lounge dedicat pasionatilor de arhitectura, proiectii de filme documentare si artistice precum si lansari, promotii de carte, dezbateri in Foaierul de lectura.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe