Adriana
Publicat în 20 noiembrie 2013, 16:28 / 146 elite & idei

Mirel Palada: Se va face o propunere de control catre BNR pentru a verifica activitatea manageriala la CEC

Mirel Palada: Se va face o propunere de control catre BNR pentru a verifica activitatea manageriala la CEC
+ Observator

Purtatorul de cuvant al guvernului, Mirel Palada, a afirmat luni, la Romania TV, ca guvernul va face o propunere de control catre Banca Nationala pentru a verifica activitatea manageriala la CEC, banca de stat care i-a acordat un credit de un milion de euro Ioanei Basescu, fiica presedintelui.

„Este clar ca avem o probema de gestionare acolo (la CEC). Cred ca se va face o propunere de control catre BNR pentru a verifica activitatea manageriala” la banca de stat, a spus Mirel Palada.

Acesta s-a intrebat, intr-o interventie telefonica la Romania TV, „cum s-a putut acorda unei persoane fizice un credit care depaseste cu aproape jumatate plafonul” impus de banca.

In plus, a sustinut acesta, „bancile se feresc sa dea credite imobiliare pe terenuri agricole sau credite pe agricultura in general” deoarece acestea „sunt supuse unei mari doze de hazard”.

„Aceste lucruri fac acest credit si mai interesant, din acest punct de vedere”, a spus purtatorul de cuvant, inainte de a adauga: „Intrebarea pe care trebuie sa ne-o pume toti, ca actionari la aceasta banca, este da au fost respectate, daca au fost facute toate diligentele ca acest credit sa nu fie suportat pana la urma din bani publici”.
www.hotnews.ro

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe