Bogdan Daradan
Publicat în 4 octombrie 2012, 17:41 / 213 elite & idei

Nicolae Timofti a criticat Partidul Comunist din Republica Moldova în faţa Comisiei Europene

Nicolae Timofti a criticat Partidul Comunist din Republica Moldova în faţa Comisiei Europene

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, şi-a exprimat regretul la Consiliul Europei că PCRM nu acceptă să poarte un dialog cu coaliţia de guvernare şi că acesta nu recunoaște legitimitatea alegerilor prezidenţiale din primăvara acestui an. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei întâlniri cu preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Jean-Claude Mignon care a avut loc astăzi, 3 octombrie, potrivit moldova.org.

„Această poziție inflexibilă și neconstructivă a PCRM nu ajută societatea moldovenească să se concentreze asupra rezolvării problemelor existente din Republica Moldova”, a declarat Nicolae Timofti.

În acelaşi context, Jean-Claude Mignon i-a dat asigurări lui Timofti că APCE adresat o solitare Federaţiei Ruse n vederea retragerii trupelor şi muniţiilor din regiunea de est a Republicii Moldova.

Ultima ora:

ObservatorAlexandru Grumaz: Comunitatea de Informaţii a SUA – o nouă structură

PoliticNicușor Dan anunță începerea procedurilor pentru modernizarea rețelei de termoficare cu ajutorul a 300 milioane de euro din fonduri europene

EconomieSilviu Cerna: Teoria capitalului uman – analiza economică a educației

ExternAlexandru Grumaz: Comunitatea de Informaţii a SUA – o nouă structură

SocialVictor Negrescu: Recomandări pentru sprijinirea educației și reducerea decalajelor

EvenimenteRăzvan Orășanu: Politici publice în educație

CulturaCristina Popescu: ZIUA CULTURII NAȚIONALE. 150 DE ANI DE LA PRIMA SERBARE A ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI

EditorialAneta Bogdan: Meaning 2021Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe