Matei Bogdan
Publicat în 9 decembrie 2020, 13:13 / 146 elite & idei

Ömer Tetik și profesorul Vasile Puşcaş, premiați la Gala PF 25 de ani

Ömer Tetik și profesorul Vasile Puşcaş, premiați la Gala PF 25 de ani

Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania, a fost desemnat Bancherul Anului celor 25 de ani de Piața Financiară. Ömer Tetik face parte din echipa băncii din anul 2013, iar sub coordonarea sa Banca Transilvania a ajuns liderul pieței bancare.

Ömer Tetik este în România este din anul 2000, când a venit ca vicepreședinte adjunct la Finansbank. Ulterior, la Credit Europe Bank (ex Finansbank) a ajuns, în 2010, vicepreședinte și, ulterior, președinte.

Am avut norocul să am peste tot colegi și șefi foarte buni. Sunt mulți bancheri și bănci care merită aceste premii pentru că facem parte dintr-un sector important, performant, care a trecut prin multe și toți am fost parteneri de călătorie într-un an greu, dar sperăm că vin și zile mai bune. Mă bucur că Banca Transilvania are un așa impact în economie și în comunitate. Sigur că suntem onorați de aceste premii și mulțumesc echipei pentru că împreună construim povestea această frumoasă în banking” – a declarat Ömer Tetik la evenimentul organizat de Piața Financiară cu ocazia celor 25 de ani de existența, din 7 decembrie.

La același eveniment, Banca Transilvania a primit premiul Banca Anului, iar BT Asset Management, Premiul pentru performanța fondului BT Index România ROTX.

afaceri.news.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe