OraNoua.ro
Publicat în 23 decembrie 2015, 16:59 / 278 elite & idei

Omer Tetik, Directorul General BT, Bancherul Anului 2015

Omer Tetik, Directorul General BT, Bancherul Anului 2015

Omer Tetik a fost desemnat “Bancherul Anului“ de publicatia Piata Financiara, titlu primit in cadrul galei organizate in 8 decembrie, in Bucuresti. Cu aceasta ocazie, a declarat ca este o onoare si o placere sa lucreze la BT, cu o echipa tanara, foarte buna si dinamica.

Directorul General al Bancii Transilvania este unul dintre cei mai tineri CEO ai bancilor din Romania. In cei aproape 20 de ani de cariera, a lucrat in domeniul bancar in Turcia, Rusia si Romania. Inainte de BT,  a indeplinit functia de Executive Manager; Vicepresedinte al Diviziei Trezorerie; Vicepresedinte al Diviziei Retail Banking, Prim-Vicepresedinte si CEO in cadrul CreditEurope Bank (fostul Finansbank Romania). Din anul 2013 este Directorul General al Bancii Transilvania.

Omer Tetik este cetatean roman de origine turc si s-a nascut in Germania. A absolvit Faculty of Economics, Middle East Technical University din Ankara.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe