Matei Bogdan
Publicat în 10 martie 2021, 12:57 / 81 elite & idei

Omer Tetik: După această resetare economică suntem la un început aproape egal pentru toți

Omer Tetik: După această resetare economică suntem la un început aproape egal pentru toți

După aceasta resetare economică suntem la un început aproape egal pentru toți, fiind un “hard reset”, a declarat Omer Tetik, CEO Banca Transilvania, într-o conferință organizată de PwC România. „Este important să ne gândim cum vom continua activitatea, investițiile, de acum înainte”, a spus el.

„Ianuarie 2021 a fost o luna record pentru noi. Avem toate premisele să mergem mai departe. Sunt foarte multe oportunități de investiții. Am văzut ca a fost un moment bun și unele industrii, provocate de criză, gen Horeca, unii au folosit asta pentru vânzare online, delivery services și așa mai departe, alții au folosit asta pentru training sau renovarea spațiilor. Este și un hard reset. După aceasta resetare economică suntem la un început aproape egal pentru toți. Este important să ne gândim cum vom continua activitatea, investițiile, de acum înainte”, a spus Tetik.

Potrivit acestuia, cea mai importantă este investiția în tineri, „în educație, lângă sănătate, ca să-i ținem în țara mai departe”

www.hotnews.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe